MagicBrush SkinCare Hudvårdande balsam 2000 ml i korthet:


Skincare Skin Care Balsam 2000 ml - Intensiv och permanent vård för stressad hud

stressad och irriterad hud på grund av olika miljöpåverkan hittar hjälp i den nya hudvård hudvårdsbalsam . Den speciella formeln absorberar snabbt, smörj inte och erbjuder intensiv och långvarig vård.

Denna helande balsam är speciellt designad för den stressade hästhuden. Den speciella formeln kan distribueras snabbt så att de värdefulla ingredienserna snabbt kan nå de stressade hudlagren. Den innehåller naturliga extrakt gjorda av ringblomma, morot och St. John's Wort som ökar motståndet hos hud och hår.

Svavelbasen som finns i receptet är känt för att lindra klåda och därmed minskar skrubber. Blandningen av vegetabiliska oljor, som är införlivade i receptet som en balsam, smörj inte och erbjuder intensiv och permanent vård. Denna produkt är särskilt lämplig för hästägare och hästentusiaster som letar efter effektiv och hållbar vård för de stressade huden på sina hästar.

Översikt:

  • Curativ balsam för stressad hästhud
  • Specialformel flyttar snabbt in
  • Innehåller naturliga extrakt för att förbättra hud- och hårmotståndet
  • erbjuder intensiv och ihållande vård

Tekniska data:

  • Kapacitet: 2000 ml

leveransomfång:

1x Skincare Skin Care Balsam 2000 ml

faq

Vilken funktion uppfyller hudvårdens hudvård Balsam 2000 ml?
Hudvårdsbalsam används för att upprätthålla den stressade hästhuden. Den speciella formeln rör sig snabbt in och erbjuder intensiv och ihållande vård. Den innehåller naturliga extrakt som ökar motståndet hos hud och hår och lindra klåda.

för vem är hudvårdens hudvård Balsam 2000 ml särskilt lämplig?
Hud Care Balm är särskilt lämplig för hästägare och hästentusiaster som letar efter effektiv och hållbar vård för de stressade huden på sina hästar.

Tillverkare "Kerbl"

Kerbl - tradition möter innovation inom jordbruket

Kerbl står inte bara för årtionden av expertis inom området för djurtillbehör, utan också för en djup koppling till jordbruket. Som ett globalt företag erbjuder Kerbl ett omfattande utbud, allt från jordbruksprodukter till tillbehör för ridsport och husdjur till stall-, trädgårds- och elstängseltillbehör. Med över 50 års framgång inom djuruppfödning och djurhållning är Kerbl ständigt engagerad i att förbättra vardagen för bönder, uppfödare och djurälskare genom innovativa lösningar. Upplev Kerbls värld - där tradition och framsteg går hand i hand.

0 från 0 omdömen

Lämna gärna ett omdöme!

Dela din upplevelse av produkten med andra kunder.