MagicBrush Spray för beläggning ManeCare FrenchKiss 500 ml i korthet:


Manecare Premium French Kiss FellGlanzspray 500 ml - Lyxig pälsvård med läkande effekt

förstör din häst med lyxen av Manecare Premium Edition ! Den välkända Manecare -pälsglanssprayen presenterar sig i upplagan French Kiss med högkvalitativa egenskaper som representerar en extraordinär allians av glans, doft och effektivitet.

Den franska kyss pälsglansspray erbjuder en utsökt doftmix, i kombination med maximal effektivitet på kort och lång päls. Den skyddar pälsen och gör den långa pälsen särskilt bekämpande. Den sticker inte och lämnar en hisnande glans. Det erbjuder också UV -skydd för att förhindra problem med hud- och päls.

Den franska kyss varianten innehåller aromatiska extrakt av växter och örter, såsom timjan och lavendel, som har en skyddande och läkande effekt. Denna speciella formulering kan förhindra bildning av skalor och håravfall. Det är särskilt lämpligt för hästägare och hästentusiaster som letar efter högkvalitet och effektiv vård för din hästpäls.

Översikt:

  • Utsökta doftblandningar med maximal effektivitet
  • Skyddar och upprätthåller kort och lång päls
  • erbjuder UV -skydd
  • French Kiss: Aromatiska extrakt av växter och örter erbjuder skydd och läkning

Tekniska data:

  • Kapacitet: 500 ml

leveransomfång:

1x Manecare Premium French Kiss FellGlanzspray 500 ml

faq

Vilken funktion uppfyller Manecare Premium French Kiss FellGlanzspray 500 ml?
Pälsglanssprayen används för att underhålla hästpäls. Den skyddar pälsen, gör lång päls särskilt bekämpande, sticker inte och lämnar en hisnande glans. Dessutom erbjuder det UV -skydd och kan förhindra skalor och håravfall tack vare formuleringen med aromatisk växt och örtextrakt.

för vem är Manecare Premium French Kiss FellGlanzspray 500 ml Special?
Pälsglanssprayen är särskilt lämplig för hästägare och hästentusiaster som letar efter högkvalitet och effektiv vård för din hästpäls.

Tillverkare "Kerbl"

Kerbl - tradition möter innovation inom jordbruket

Kerbl står inte bara för årtionden av expertis inom området för djurtillbehör, utan också för en djup koppling till jordbruket. Som ett globalt företag erbjuder Kerbl ett omfattande utbud, allt från jordbruksprodukter till tillbehör för ridsport och husdjur till stall-, trädgårds- och elstängseltillbehör. Med över 50 års framgång inom djuruppfödning och djurhållning är Kerbl ständigt engagerad i att förbättra vardagen för bönder, uppfödare och djurälskare genom innovativa lösningar. Upplev Kerbls värld - där tradition och framsteg går hand i hand.

0 från 0 omdömen

Lämna gärna ett omdöme!

Dela din upplevelse av produkten med andra kunder.