Märkningskort för hinklock 12x6cm (20 stycken) i korthet:


Märkningskort för hinkskydd, 12x6cm (20 stycken) - Se till att beställning och översikt

Våra märkningskort för hinkskydd är den perfekta lösningen för att säkerställa ordning och översikt när du lagrar olika material i hinkar. Med sina dimensioner på 12x6 cm passar de perfekt på alla hinkskydd och hjälper till att känna igen innehållet på ett blick.

Varje uppsättning består av 20 kort så att du effektivt kan märka flera hinkar. Med de tydliga bokstäverna sparar du värdefull tid när du söker och kan arbeta mer effektivt.

Märkningskorten är särskilt lämpliga för hantverkare, vårdgivare och alla som har att göra med lagring av material i hinkar i deras vardag eller privatliv.

Översikt:

  • Praktiska märkningskort
  • Dimensioner: 12x6 cm
  • Innehåll: 20 stycken

Tekniska data:

  • Material: papper
  • Dimensioner: 12 x 6 cm
  • Nummer: 20 stycken

leveransomfång:

1x Ställ in märkningskort för hinkskydd, 12x6cm (20 stycken)

faq

Vilken funktion gör märkningskorten för hinkskydd?
Märkningskorten finns för att tydligt märka de olika hinkarna som du använder och därmed säkerställa en bättre översikt.

för vem är märkningskorten för hinkskydd särskilt lämpliga?
Korten är särskilt lämpliga för hantverkare, vårdgivare och alla som har att göra med lagring av material i hinkar i deras professionella eller privata liv.

Tillverkare "Kerbl"

Kerbl - tradition möter innovation inom jordbruket

Kerbl står inte bara för årtionden av expertis inom området för djurtillbehör, utan också för en djup koppling till jordbruket. Som ett globalt företag erbjuder Kerbl ett omfattande utbud, allt från jordbruksprodukter till tillbehör för ridsport och husdjur till stall-, trädgårds- och elstängseltillbehör. Med över 50 års framgång inom djuruppfödning och djurhållning är Kerbl ständigt engagerad i att förbättra vardagen för bönder, uppfödare och djurälskare genom innovativa lösningar. Upplev Kerbls värld - där tradition och framsteg går hand i hand.

0 från 0 omdömen

Lämna gärna ett omdöme!

Dela din upplevelse av produkten med andra kunder.