Delizia® Hästkex med morot 3 kg i korthet:


delizia sweeties morot 3 kg - en hälsosam belöning för din häst, läcker och naturligtvis

delizia sweeties morot är en hälsosam belöning för din häst. De är läckra och naturliga, perfekta för att förstöra din häst efter en lång träning eller en ansträngande resa.

Anmärkningsvärt är din speciella sammansättning av första klassens spannmålsprodukter som har ett naturligt innehåll av mineraler och vitaminer. Detta säkerställer en hälsosam och näringsrik belöning för din häst. Dessutom är smaken av morot särskilt populär bland hästar.

Delizia Sweeties morot är särskilt lämpliga för hästägare som letar efter en hälsosam, naturlig och välsmakande belöning för sitt djur.

Översikt:

  • Hälsosam belöning för hästar
  • Innehåller förstklassiga spannmålsprodukter med naturliga mineraler och vitaminer
  • Idealisk för hästägare som letar efter en hälsosam och läcker belöning

Tekniska data:

  • Vikt: 3 kg
  • Ingredienser: kornprodukter, morot

leveransomfång:

1x delizia sötsaker morot 3 kg

faq

Vilken funktion gör moroten Delizia Sweeties?
Delizia Sweeties morot är en hälsosam belöning för din häst. De är tillverkade av första klass spannmålsprodukter som har ett naturligt innehåll av mineraler och vitaminer.

för vem är Delizia Sweeties morot särskilt lämpliga?
Delizia Sweeties morot är särskilt lämpliga för hästägare som letar efter en hälsosam, naturlig och välsmakande belöning för sitt djur.

Tillverkare "Kerbl"

Kerbl - tradition möter innovation inom jordbruket

Kerbl står inte bara för årtionden av expertis inom området för djurtillbehör, utan också för en djup koppling till jordbruket. Som ett globalt företag erbjuder Kerbl ett omfattande utbud, allt från jordbruksprodukter till tillbehör för ridsport och husdjur till stall-, trädgårds- och elstängseltillbehör. Med över 50 års framgång inom djuruppfödning och djurhållning är Kerbl ständigt engagerad i att förbättra vardagen för bönder, uppfödare och djurälskare genom innovativa lösningar. Upplev Kerbls värld - där tradition och framsteg går hand i hand.

0 från 0 omdömen

Lämna gärna ett omdöme!

Dela din upplevelse av produkten med andra kunder.