Cit Insektsspray MuscaBlock 1000 ml i korthet:


Muscablock 1000 ml insektsförsvarspray - effektivt skydd mot flygning och insekter

Muscablock Insect Defense Spray är din första försvarslinje mot flugor och insekter. Denna produkt erbjuder effektivt skydd och tolereras väl med en trevlig doft.

Det kännetecknas av dess speciella egenskaper och fördelar. Tack vare sin speciella formel förblir den aktiva ingrediensen effektiv i flera timmar. Den aktiva ingrediensen citriodiol, pyrethrin + pyretroider förblir effektiva i upp till 6 timmar.

Muscablock Insect Defense Spray är särskilt lämplig för människor som letar efter ett effektivt och långvarigt skydd mot flugor och insekter.

Översikt:

  • Effektivt skydd mot flugor och insekter
  • Tolererad väl med en trevlig doft
  • Idealisk för människor som letar efter effektivt och långvarigt skydd

Tekniska data:

  • Innehåll: 1000 ml
  • Aktiv ingrediens: citriodiol, pyrethrin + pyretroid
  • Effektivitet: upp till 6 timmar

leveransomfång:

1x Muscablock 1000 ml insektsförsvarspray

faq

Vilken funktion uppfyller Muscablock Insect Defense Spray?
Muscablock Insect Defense Spray erbjuder ett effektivt skydd mot flugor och insekter. Tack vare sin speciella formel förblir den aktiva ingrediensen effektiv i flera timmar.

för vem är Muscablock Insect Defense Spray särskilt lämplig?
Muscablock Insect Defense Spray är särskilt lämplig för människor som letar efter ett effektivt och långvarigt skydd mot flugor och insekter.

Tillverkare "Kerbl"

Kerbl - tradition möter innovation inom jordbruket

Kerbl står inte bara för årtionden av expertis inom området för djurtillbehör, utan också för en djup koppling till jordbruket. Som ett globalt företag erbjuder Kerbl ett omfattande utbud, allt från jordbruksprodukter till tillbehör för ridsport och husdjur till stall-, trädgårds- och elstängseltillbehör. Med över 50 års framgång inom djuruppfödning och djurhållning är Kerbl ständigt engagerad i att förbättra vardagen för bönder, uppfödare och djurälskare genom innovativa lösningar. Upplev Kerbls värld - där tradition och framsteg går hand i hand.

0 från 0 omdömen

Lämna gärna ett omdöme!

Dela din upplevelse av produkten med andra kunder.