Pharmakas Stärkande hovbalsam 500 ml i korthet:


pedocan hov 500 ml - oumbärlig för regelbunden hovvård och för att förhindra torra och spröda hovar

pedocan hufegeginer är ett grundläggande instrument för att regelbundet bibehålla hovarna på din häst och förebyggande av torra och spröda hovar. Denna produkt har en förstärkande och närande effekt för att bevara och främja en hälsosam och elastisk hov på ett naturligt sätt.

Denna hovstartare erbjuder ett antal speciella egenskaper och fördelar. Den innehåller värdefulla oljor och vaxer, i kombination med naturliga ingredienser med hög kvalitet, för att uppnå en förstärkande effekt. Det stimulerar tillväxten av hov, håller hoven elastisk och skyddar mot torrhet och sprickor.

Pedocan Hoof Starter är särskilt lämplig för hästägare och vårdare som letar efter en effektiv lösning för regelbunden hovvård och för att förhindra torra och spröda hovar.

Översikt:

  • oumbärlig för regelbunden hovvård och för att förhindra torra och spröda hovar
  • Innehåller värdefulla oljor och vax, i kombination med naturliga ingredienser med hög kvalitet
  • Idealisk för hästägare och hästsjuksköterska

Tekniska data:

  • Innehåll: 500 ml

leveransomfång:

1x pedocan hov 500 ml

faq

Vilken funktion uppfyller pedocan mer lyftan?
Pedocan -hoven är ett grundläggande instrument för att regelbundet bibehålla hovarna på din häst och för att förhindra torra och spröda hovar. Det har en förstärkande och närande effekt för att bevara och främja en hälsosam och elastisk hov på ett naturligt sätt.

för vem är pedocan hufeg gåva särskilt lämplig?
Pedocan Hufwistler är särskilt lämplig för hästägare och hästsjuksköterska som letar efter en effektiv lösning för regelbunden hovvård och för att förhindra torra och spröda hovar.

Tillverkare "Kerbl"

Kerbl - tradition möter innovation inom jordbruket

Kerbl står inte bara för årtionden av expertis inom området för djurtillbehör, utan också för en djup koppling till jordbruket. Som ett globalt företag erbjuder Kerbl ett omfattande utbud, allt från jordbruksprodukter till tillbehör för ridsport och husdjur till stall-, trädgårds- och elstängseltillbehör. Med över 50 års framgång inom djuruppfödning och djurhållning är Kerbl ständigt engagerad i att förbättra vardagen för bönder, uppfödare och djurälskare genom innovativa lösningar. Upplev Kerbls värld - där tradition och framsteg går hand i hand.

0 från 0 omdömen

Lämna gärna ett omdöme!

Dela din upplevelse av produkten med andra kunder.