Justerbar lina med panikkrok och karbinhake i korthet:


Kommittébältet kontinuerligt justerbart - extremt motståndskraftiga och anpassningsbara tillbehör för din häst

Det oändligt justerbara anslutningsbältet är ett viktigt tillbehör för varje hästägare. Dess huvudfunktion är att ansluta din häst säkert och bekvämt, samtidigt erbjuder den nödvändiga flexibiliteten för att anpassa sig till olika situationer.

Detta kommittébälte erbjuder ett antal speciella fastigheter och fördelar. Det är extremt resistent och har en tröjlös längdjustering som möjliggör exakt och individuell justering. Utrustad med en panikkrok och en karabinerkrok erbjuder den ytterligare säkerhet och bekvämlighet i användning.

Det oändligt justerbara slipsbältet är särskilt lämpligt för hästägare och vårdare som värderar säkerhet, funktionalitet och anpassningsförmåga.

Översikt:

  • extremt resistenta bindande tillbehör
  • Stiglös längdjustering
  • Extra säkerhet genom panikkrokar och karabinerkrokar

Tekniska data:

  • Material: robust material
  • Färg: blå
  • Justerbar: 35-90 cm

leveransomfång:

1x bunden rem kontinuerligt justerbar

faq

Vilken funktion uppfyller det oändligt justerbara anslutningsbältet?
Det oändligt justerbara kommittébältet tjänar till att ansluta din häst säkert och bekvämt och erbjuda nödvändig flexibilitet för olika situationer.

för vem är det oändligt justerbara anbudsbältet särskilt lämpligt?
Det oändligt justerbara kommittébältet är särskilt lämpligt för hästägare och vårdare som värderar säkerhet, funktionalitet och anpassningsförmåga.

Tillverkare "Kerbl"

Kerbl - tradition möter innovation inom jordbruket

Kerbl står inte bara för årtionden av expertis inom området för djurtillbehör, utan också för en djup koppling till jordbruket. Som ett globalt företag erbjuder Kerbl ett omfattande utbud, allt från jordbruksprodukter till tillbehör för ridsport och husdjur till stall-, trädgårds- och elstängseltillbehör. Med över 50 års framgång inom djuruppfödning och djurhållning är Kerbl ständigt engagerad i att förbättra vardagen för bönder, uppfödare och djurälskare genom innovativa lösningar. Upplev Kerbls värld - där tradition och framsteg går hand i hand.

0 från 0 omdömen

Lämna gärna ett omdöme!

Dela din upplevelse av produkten med andra kunder.