4-siffriga tävlingsnummer (par) i korthet:


Turneringsnummer 4 -Siffror, i par - Praktisk och tydligt läsbar märkning för tävlingen

Turneringsnumren med 4 jobb tjänar till tydligt och läsbar märkning av deltagare i tävlingar. De är ett oumbärligt verktyg för att underlätta organisation och implementering av evenemang.

Turneringsnumren har speciella egenskaper och fördelar. De är gjorda av mjuk plast, vilket gör dem flexibla och ändå robusta. Din vita färg med svart numrering säkerställer maximal synlighet och läsbarhet, också på avstånd.

De 4-siffriga, parningsturneringsnummerna är särskilt lämpliga för arrangörer och deltagare i sporttävlingar som kräver en effektiv och tydligt synlig identifiering.

Översikt:

  • Effektiv märkning för tävlingar
  • Tillverkad av mjuk, robust plast
  • Idealisk för arrangörer och deltagare i sporttävlingar

Tekniska data:

  • Material: mjuk plast
  • Färg: vit/svart
  • Nummer: 2 stycken

leveransomfång:

1 par turneringsnummer, 4 siffror

faq

Vilken funktion gör det 4-siffriga, paret av turneringsnummer?
De 4-siffriga turneringsnumren tjänar till tydligt och läsbar märkning av deltagare i tävlingar.

för vem är 4-siffriga, par av turneringsnummer särskilt lämpliga?
Det fyra-siffriga, paret av turneringsnummer är särskilt lämpliga för arrangörer och deltagare i sporttävlingar som kräver en effektiv och tydligt synlig märkning.

Tillverkare "Kerbl"

Kerbl - tradition möter innovation inom jordbruket

Kerbl står inte bara för årtionden av expertis inom området för djurtillbehör, utan också för en djup koppling till jordbruket. Som ett globalt företag erbjuder Kerbl ett omfattande utbud, allt från jordbruksprodukter till tillbehör för ridsport och husdjur till stall-, trädgårds- och elstängseltillbehör. Med över 50 års framgång inom djuruppfödning och djurhållning är Kerbl ständigt engagerad i att förbättra vardagen för bönder, uppfödare och djurälskare genom innovativa lösningar. Upplev Kerbls värld - där tradition och framsteg går hand i hand.

0 från 0 omdömen

Lämna gärna ett omdöme!

Dela din upplevelse av produkten med andra kunder.