Ergonomisk tvättsvamp 23x12x5 cm i korthet:


rengöringssvamp, ergonomiskt formad, 23x12x5 cm - Bekväm och effektiv rengöring

rengöringsvampen, ergonomiskt formad, 23x12x5 cm , tjänar framför allt effektiva rengöringsytor. På grund av dess absorptionsförmåga avlägsnar den pålitligt smuts och vätska och bidrar därmed till grundlig rengöring.

Denna rengöringssvamp erbjuder ett antal unika funktioner och fördelar. Den har en ergonomisk form som möjliggör bekväm hantering och underlättar effektiv rengöring. Dessutom består svampen av ett absorberande och hållbart skummaterial som säkerställer hög motstånd mot slitage.

Rengöringsvampen, ergonomiskt formad, är särskilt lämplig för människor som letar efter en effektiv och bekväm lösning för rengöring av olika ytor.

Översikt:

  • Effektiv rengöring av ytor
  • Ergonomisk form för bekväm hantering
  • Absorbent och hållbart skummaterial
  • Idealisk för grundlig och bekväm rengöring

Tekniska data:

  • Material: skum
  • Storlek: 23 x 12 x 5 cm

leveransomfång:

1x rengöringsvamp, ergonomiskt formad, 23x12x5 cm

faq

Vilken funktion uppfyller rengöringssvampen, ergonomiskt formad, 23x12x5 cm?
Rengöringssvampen, ergonomiskt formad, används för att effektiva rengöringsytor. Den tar bort pålitligt smuts och vätska och bidrar således till en grundlig rengöring.

för vem är rengöringsvampen, ergonomiskt formad, särskilt?
Rengöringsvampen, ergonomiskt formad, är särskilt lämplig för människor som letar efter en effektiv och bekväm lösning för rengöring av olika ytor.

Tillverkare "Kerbl"

Kerbl - tradition möter innovation inom jordbruket

Kerbl står inte bara för årtionden av expertis inom området för djurtillbehör, utan också för en djup koppling till jordbruket. Som ett globalt företag erbjuder Kerbl ett omfattande utbud, allt från jordbruksprodukter till tillbehör för ridsport och husdjur till stall-, trädgårds- och elstängseltillbehör. Med över 50 års framgång inom djuruppfödning och djurhållning är Kerbl ständigt engagerad i att förbättra vardagen för bönder, uppfödare och djurälskare genom innovativa lösningar. Upplev Kerbls värld - där tradition och framsteg går hand i hand.

0 från 0 omdömen

Lämna gärna ett omdöme!

Dela din upplevelse av produkten med andra kunder.