Enkel manborste i korthet:


manborste, nylonborstar Orig. Haas - Effektiv vård för hästskål

manborste, Nylon Bristles Orig. Haas , är ett utmärkt verktyg för att upprätthålla din hästens man. Deras huvudfunktion är att lösa noder och förvirring försiktigt och ta bort smuts och damm för att säkerställa ren och välskept man.

Denna borste erbjuder ett antal speciella egenskaper och fördelar. Den har en plastback och nylonborst som säkerställer robusthet och hållbarhet. Nylonborsten är motståndskraftiga och skonsamma nog för att borsta manen noggrant utan att skada håret.

Mane -borsten, nylonborsten Orig. Haas, är särskilt lämplig för hästägare och sjuksköterskor som letar efter en effektiv och mild lösning för daglig manomsorg.

Översikt:

  • Effektiv nedbrytning och rengöring av manen
  • Plastridning med nylonborst för robusthet och hållbarhet
  • nog nog för att borsta håret noggrant utan skador
  • Idealisk för Daily Mane Care

Tekniska data:

  • Material: plastridning, nylonborst
  • Borstens längd: 3 cm
  • Storlek: 18 x 5,3 cm

leveransomfång:

1x man borste, nylonborstar ursprung

faq

Vilken funktion uppfyller Mane -borsten, Nylon Bristles Orig. Haas?
Mane -borsten, nylonborsten Orig. Haas, tjänar till mild och rengör din hästens man och hjälper till att ta bort smuts och damm för att säkerställa en ren, välskött man.

för vem är manens borste, nylon borst. Haas särskilt?
Mane -borsten, nylonborsten Orig. Haas, är särskilt lämplig för hästägare och sjuksköterskor som letar efter en effektiv och mild lösning för daglig manomsorg.

Tillverkare "Kerbl"

Kerbl - tradition möter innovation inom jordbruket

Kerbl står inte bara för årtionden av expertis inom området för djurtillbehör, utan också för en djup koppling till jordbruket. Som ett globalt företag erbjuder Kerbl ett omfattande utbud, allt från jordbruksprodukter till tillbehör för ridsport och husdjur till stall-, trädgårds- och elstängseltillbehör. Med över 50 års framgång inom djuruppfödning och djurhållning är Kerbl ständigt engagerad i att förbättra vardagen för bönder, uppfödare och djurälskare genom innovativa lösningar. Upplev Kerbls värld - där tradition och framsteg går hand i hand.

0 från 0 omdömen

Lämna gärna ett omdöme!

Dela din upplevelse av produkten med andra kunder.