Covalliero Borste för man i korthet:


Covalliero Mane Brush - För noggrann och bekväm vård av manen

Covalliero Mane Brush är ett oundgängligt verktyg för vård av dina hästar. Det tjänar specifikt för den milda störningen och utjämningen av manen, vilket håller det glänsande och friskt.

Denna borste erbjuder specialegenskaper och fördelar. Den har en icke -slipplastrygg, som säkerställer säker och bekväm hantering. Borsten är gjorda av robust polypropen och har en längd på 4 cm, de är idealiska för att effektivt dölja och jämna ut mannen utan att skada håret.

Covalliero Man -borsten är särskilt lämplig för hästägare och sjuksköterskor som letar efter en mild och effektiv lösning för regelbunden vård av manen.

Översikt:

  • Mild nedbrytning och utjämning av manen
  • Slipplaststöd för säker hantering
  • Borst gjorda av robust polypropen
  • Idealisk för hästägare och sjuksköterskor som lägger högt värde på manens vård

Tekniska data:

  • Material: icke-halkplast rygg, polypropylen borst
  • Borstlängd: 4 cm
  • Storlek: 22 x 6 cm

leveransomfång:

1x Covalliero Mane Brush

faq

Vilken funktion uppfyller Covalliero Man -borsten?
Covalliero Man -borsten används för mild störning och utjämning av manen för att hålla dem glänsande och friska.

för vem är Covalliero Mane -borsten särskilt lämplig?
Covalliero Man -borsten är särskilt lämplig för hästägare och sjuksköterskor som letar efter en mild och effektiv lösning för regelbunden vård av manen.

Tillverkare "Kerbl"

Kerbl - tradition möter innovation inom jordbruket

Kerbl står inte bara för årtionden av expertis inom området för djurtillbehör, utan också för en djup koppling till jordbruket. Som ett globalt företag erbjuder Kerbl ett omfattande utbud, allt från jordbruksprodukter till tillbehör för ridsport och husdjur till stall-, trädgårds- och elstängseltillbehör. Med över 50 års framgång inom djuruppfödning och djurhållning är Kerbl ständigt engagerad i att förbättra vardagen för bönder, uppfödare och djurälskare genom innovativa lösningar. Upplev Kerbls värld - där tradition och framsteg går hand i hand.

0 från 0 omdömen

Lämna gärna ett omdöme!

Dela din upplevelse av produkten med andra kunder.