DERMOCAN Hästschampo 0,5 liter i korthet:


dermocan hästschampo 0,5 liter - Djuprengöring och vård för din häst

dermocan hästschampo 0,5 liter erbjuder effektiv vård för hästen. Dess funktion ligger i den grundliga rengöringen av pälsen genom att effektivt ta bort smuts och svett och samtidigt upprätthålla hud och päls.

Detta hästschampo erbjuder enastående egenskaper och fördelar. Den tränger djupt in i pälsen och tack vare dess speciella ingredienser säkerställer en ljus glans. Det främjar också den sunda tillväxten av päls. Anrikad med naturlig, kall -pressad druvfröolja, det erbjuder ytterligare närande egenskaper.

Dermocan Horse Shampoo rekommenderas särskilt för hästägare och sjuksköterskor som värderar en hälsosam, ren och glänsande päls av sina hästar.

Översikt:

  • Tar bort smuts och svett och underhåller pälsen Tack vare speciella ingredienser ger
  • pälsen en strålande glans
  • främjar den sunda tillväxten av päls
  • Idealisk för hästägare och sjuksköterskor som värderar pälsvård

Tekniska data:

  • Innehåll: 0,5 liter
  • Ingredienser: Innehåller naturlig, kall -pressad druvfröolja

leveransomfång:

1x dermocan hästhampo 0,5 liter

faq

Vilken funktion uppfyller Dermocan Horse Shampoo 0,5 liter?
Dermocan hästschampot används för att rengöra hästpäls noggrant. Det tar bort smut och svett och underhåller samtidigt hud och päls.

för vem är dermocan hästskampo 0,5 liter särskilt lämpligt?
Dermocan hästschampot är särskilt lämpligt för hästägare och sjuksköterskor som värderar en hälsosam, ren och glänsande päls av sina hästar.

Tillverkare "Kerbl"

Kerbl - tradition möter innovation inom jordbruket

Kerbl står inte bara för årtionden av expertis inom området för djurtillbehör, utan också för en djup koppling till jordbruket. Som ett globalt företag erbjuder Kerbl ett omfattande utbud, allt från jordbruksprodukter till tillbehör för ridsport och husdjur till stall-, trädgårds- och elstängseltillbehör. Med över 50 års framgång inom djuruppfödning och djurhållning är Kerbl ständigt engagerad i att förbättra vardagen för bönder, uppfödare och djurälskare genom innovativa lösningar. Upplev Kerbls värld - där tradition och framsteg går hand i hand.

0 från 0 omdömen

Lämna gärna ett omdöme!

Dela din upplevelse av produkten med andra kunder.