Hoppa till huvudinnehåll

bälte -loop tyglar, svart med delade läderslingor - en effektiv risplats

bältessläckande tyglar, svart med uppdelade läderslingor , är ett värdefullt ridagent som används av erfarna ryttare för träning och dressyr. Den är fäst vid hästens liv och rörelse och leds genom tänderna, vilket möjliggör ett direkt och effektivt inflytande på hästen.

Bältesloopinhålet kännetecknas av speciella egenskaper och fördelar. Den är utrustad med mjuka, uppdelade läderslingor, som är både robusta och bekväma. Med slingan för sadelbältet är det enkelt att installera och ta bort snabbt.

Denna bälte-loop-tyg är särskilt lämplig för erfarna ryttare som letar efter ett effektivt verktyg för ridträning och dressyr. Det bör noteras att slingrarna i oerfarna händer på hästar kan uppfattas negativt.

Översikt:

  • Effektiv ridningsagent för träning och dressyr
  • Utrustad med mjuka, delade läderslingor
  • Lätt att installera och ta bort den snabbt
  • Idealisk för erfarna ryttare

Tekniska data:

  • Material: Bältesmaterial och läder
  • Färg: Svart

leveransomfång:

1x bälte-loop-tyglar, svart med delade läderslingor

faq

Vilka är fördelarna med bältesloop-tyglarna, svarta med delade läderslingor?
Belt Loop Rein är ett effektivt ridagent som används av erfarna ryttare för att träna och klä sig. Den är utrustad med mjuka, uppdelade läderslingor och är lätt att installera och ta bort snabbt.

för vem är bältesloopen, svart med delade läderslingor särskilt lämpliga?
Bältesslingan är särskilt lämplig för erfarna ryttare som letar efter ett effektivt hjälpmedel för ridträning och dressyr.

0 från 0 omdömen

Genomsnittligt betyg på 0 av 5 stjärnor

Lämna gärna ett omdöme!

Dela din upplevelse av produkten med andra kunder.


Kerbl kombinerar över 50 års erfarenhet med banbrytande innovation för att erbjuda dig högkvalitativa och pålitliga jordbruksprodukter. Oavsett om djurtillbehör, tillbehör till ridsport och husdjur eller lösningar för stall och gårdar - Kerbls omfattande sortiment täcker alla behov. Varumärket står för funktionalitet och hållbarhet och hjälper dig att effektivisera din vardag. Dra nytta av skräddarsydda lösningar som imponerar med expertis och avancerad teknik.