Skivor för svart bett 9 cm (par) i korthet:


bita skivor svart 9 cm (2 stycken) - effektivt skydd för hörnen på din häst

De bettskivorna svarta 9 cm (2 stycken) är speciellt utformade för att skydda hörnen på din hästs mun från skador vid tänderna. De spelar en avgörande roll genom att erbjuda skyddande stoppning mellan tänderna och de känsliga munområdena på hästen.

Bite -skivorna erbjuder specialegenskaper och fördelar. De är gjorda av resistenta och högkvalitativa material som är hållbart och tål dagligen slitage. Med sin storlek på 9 cm erbjuder de ett bekvämt passform och effektivt stöd.

Dessa bettskivor är särskilt lämpliga för hästägare och ryttare som vill öka komforten och säkerheten för sin häst under ridning.

Översikt:

  • erbjuder skydd för hörnen på din häst
  • Tillverkad av resistent material som också tål dagligen slitage
  • 9 cm storlek för bekväm passform och effektivt stöd
  • Idealisk för hästägare och ryttare som vill förbättra komforten och säkerheten för sin häst

Tekniska data:

  • Material: Robust plast
  • Storlek: 9 cm
  • Färg: Svart

leveransomfång:

1x par bettskivor svart 9 cm

faq

Vilka fördelar erbjuder bettskivorna svarta 9 cm?
Bitrutorna svarta 9 cm är utformade så att de skyddar din hästs mun. De är gjorda av resistent material, vilket gör dem hållbara och resistenta mot dagligt slitage. Med sin storlek på 9 cm erbjuder de ett bekvämt passform och effektivt stöd.

för vem är bettskivorna av svart 9 cm särskilt lämpliga?
Bitarna är särskilt lämpliga för hästägare och ryttare som vill förbättra sin hästs komfort och säkerhet under rider.

Tillverkare "Kerbl"

Kerbl - tradition möter innovation inom jordbruket

Kerbl står inte bara för årtionden av expertis inom området för djurtillbehör, utan också för en djup koppling till jordbruket. Som ett globalt företag erbjuder Kerbl ett omfattande utbud, allt från jordbruksprodukter till tillbehör för ridsport och husdjur till stall-, trädgårds- och elstängseltillbehör. Med över 50 års framgång inom djuruppfödning och djurhållning är Kerbl ständigt engagerad i att förbättra vardagen för bönder, uppfödare och djurälskare genom innovativa lösningar. Upplev Kerbls värld - där tradition och framsteg går hand i hand.

0 från 0 omdömen

Lämna gärna ett omdöme!

Dela din upplevelse av produkten med andra kunder.