Fotplatta för konsol 12 cm (par) i korthet:


stigbygel insats, 12 cm (1 par) - för förbättrad håll och komfort

stigningsinsatsen, 12 cm (1 par) uppfyller den viktiga funktionen, stabiliteten och komforten att förbättra vid ridning. De erbjuder en fast plattform för ridbasen som stöder balansen i sadeln och hjälper till att upprätthålla rätt fotläge.

Dessa stigbotten erbjuder speciella egenskaper och fördelar. De är gjorda av robust och hållbart material, vilket gör det idealiskt för regelbunden användning. Deras storlek på 12 cm säkerställer en bekväm passform och stöd.

stigningsinsatserna är särskilt lämpliga för ryttare av alla disciplin som vill förbättra sin stabilitet och ridupplevelse.

Översikt:

  • Förbättrar stabilitet och komfort när man åker
  • Tillverkat av robust material för hållbarhet
  • 12 cm storlek för bekväm passform och support
  • Idealisk för ryttare av någon disciplin som vill förbättra stabilitet och komfort

Tekniska data:

  • Material: Högkvalitetsplast
  • Storlek: 12 cm
  • Färg: vit

leveransomfång:

1x par stigningsinsats, 12 cm

faq

Vilka är fördelarna med stigbotten, 12 cm?
Stirrupinsatserna, 12 cm förbättrar stabilitet och komfort vid ridning. De är gjorda av robust material, vilket gör det hållbart och idealiskt för regelbunden användning. Deras storlek på 12 cm säkerställer en bekväm passform och stöd.

för vem är stigningsinsatserna, 12 cm särskilt lämpliga?
Stirrup -insatserna är särskilt lämpliga för ryttare av alla disciplin som vill förbättra sin stabilitet och ridupplevelse.

Tillverkare "Kerbl"

Kerbl - tradition möter innovation inom jordbruket

Kerbl står inte bara för årtionden av expertis inom området för djurtillbehör, utan också för en djup koppling till jordbruket. Som ett globalt företag erbjuder Kerbl ett omfattande utbud, allt från jordbruksprodukter till tillbehör för ridsport och husdjur till stall-, trädgårds- och elstängseltillbehör. Med över 50 års framgång inom djuruppfödning och djurhållning är Kerbl ständigt engagerad i att förbättra vardagen för bönder, uppfödare och djurälskare genom innovativa lösningar. Upplev Kerbls värld - där tradition och framsteg går hand i hand.

0 från 0 omdömen

Lämna gärna ett omdöme!

Dela din upplevelse av produkten med andra kunder.