Insats för vinkelkonsol 12 cm (par) i korthet:


stigrupt insatt konstig (1 par) - optimerad för korrekt fotpositionering

stigruptinsats diagonalt (1 par) fungerar som en viktig risröst, som var utformad för att förbättra fotpositioneringen av ryttaren. Det uppfyller den viktiga funktionen att främja korrekt fothållning under ridning så att ryttaren kan upprätthålla en säker och bekväm ridposition.

Stigrarna erbjuder specialegenskaper och fördelar. De är utformade för att möjliggöra optimal fotpositionering och därmed förbättra balansen och kontrollen av ryttaren. Dessutom är de gjorda av robust och högkvalitativt material som garanterar livslängd.

stigningsinsatserna är särskilt lämpliga för ryttare som vill förbättra sin ridupplevelse och säkerställa korrekt placering av fötterna.

Översikt:

  • Främjar korrekt fothållning när man rider
  • Diagonalt utformat för optimal fotpositionering och förbättrad balans
  • Tillverkat av robust material för hållbarhet
  • Idealisk för ryttare som vill förbättra ridupplevelsen

Tekniska data:

  • Material: Högkvalitetsplast
  • Storlek: 12 cm
  • Färg: vit

leveransomfång:

1x par stigbygel insats

faq

Vilka fördelar erbjuder stigbotten sluttande?
Stirrup -insatserna utvecklades i en vinkel för att främja korrekt fothållning vid ridning. De är utformade för att möjliggöra optimal fotpositionering och därmed förbättra balansen och kontrollen av ryttaren. De är gjorda av robust material, vilket garanterar livslängd.

för vem är stigningsinsatserna särskilt lämpliga?
Stirrup -insatserna är särskilt lämpliga för ryttare som vill förbättra sin ridupplevelse och säkerställa korrekt placering av deras fötter.

Tillverkare "Kerbl"

Kerbl - tradition möter innovation inom jordbruket

Kerbl står inte bara för årtionden av expertis inom området för djurtillbehör, utan också för en djup koppling till jordbruket. Som ett globalt företag erbjuder Kerbl ett omfattande utbud, allt från jordbruksprodukter till tillbehör för ridsport och husdjur till stall-, trädgårds- och elstängseltillbehör. Med över 50 års framgång inom djuruppfödning och djurhållning är Kerbl ständigt engagerad i att förbättra vardagen för bönder, uppfödare och djurälskare genom innovativa lösningar. Upplev Kerbls värld - där tradition och framsteg går hand i hand.

0 från 0 omdömen

Lämna gärna ett omdöme!

Dela din upplevelse av produkten med andra kunder.