Hopprep med flugsmälla 65 cm rosa-silver i korthet:


hoppade med klapp 65 cm rosa silver - stöder effektivt hopparbete

hoppade med klapp 65 cm rosa-silver fungerar som ett viktigt verktyg för hopparbete. Det stöder kommunikation mellan ryttaren och hästen och hjälper till att ge exakta instruktioner och träna kontrollerat tryck.

Hoppningssidan erbjuder specialegenskaper och fördelar. Den är utrustad med ett PVC -handtag och en stam belagd med glasfiber. Detta säkerställer en robust struktur och användning av långvarig. Handtaget säkerställer också ett säkert håll under användning.

Hoppningen är särskilt lämplig för showhoppare och de som värderar exakt kommunikation och kontroll när de arbetar med sina hästar.

Översikt:

  • Viktigt stöd för att hoppa arbete för exakt kommunikation
  • PVC -handtag och stam för robusthet och hållbarhet
  • Lämplig för showhoppare och de som värderar exakt kommunikation och kontroll

Tekniska data:

  • Material: PVC -handtag, stam med glasfiberbelagd
  • Längd: 65 cm

leveransomfång:

1x hoppade med klapp 65 cm rosa-silver

faq

Vilka är fördelarna med hoppningen med klapp 65 cm rosa-silver?
Hoppningen med klapp 65 cm rosa-silver fungerar som ett viktigt verktyg för att hoppa arbete. Det stöder kommunikation mellan ryttaren och hästen. Utrustad med ett PVC-handtag och en stam belagd med glasfiber säkerställer det en robust struktur och långvarig användning.

för vem hoppar med klapp 65 cm rosa-silver särskilt lämplig?
Hoppningen är särskilt lämplig för showhoppare och de som värderar exakt kommunikation och kontroll när de arbetar med sina hästar.

Tillverkare "Kerbl"

Kerbl - tradition möter innovation inom jordbruket

Kerbl står inte bara för årtionden av expertis inom området för djurtillbehör, utan också för en djup koppling till jordbruket. Som ett globalt företag erbjuder Kerbl ett omfattande utbud, allt från jordbruksprodukter till tillbehör för ridsport och husdjur till stall-, trädgårds- och elstängseltillbehör. Med över 50 års framgång inom djuruppfödning och djurhållning är Kerbl ständigt engagerad i att förbättra vardagen för bönder, uppfödare och djurälskare genom innovativa lösningar. Upplev Kerbls värld - där tradition och framsteg går hand i hand.

0 från 0 omdömen

Lämna gärna ett omdöme!

Dela din upplevelse av produkten med andra kunder.