Svart träningspiska 120 cm i korthet:


dressyr svart 120 cm - stöd för effektivt dressyrarbete

Den svarta -Dressed Black 120 cm fungerar som ett viktigt verktyg i dressyrarbete. Det stöder kommunikation mellan ryttaren och hästen och möjliggör exakt hjälp.

Den här dressyren erbjuder specialegenskaper och fördelar. Den har en stam belagd med glasfiber och ett mjukt handtag gjord av syntetiskt läder. Detta säkerställer trevlig hantering för ryttaren och en långvarig användning.

Klädningen är särskilt användbar för dressyravare och de som strävar efter exakt kommunikation och kontroll när man rider.

Översikt:

  • Viktiga verktyg i dressyrarbete för exakt kommunikation
  • Med glasfiberbelagd stam och mjukt syntetiskt läderhandtag för trevlig hantering
  • Användbar för dressyravare och de som strävar efter exakt kontroll när du rider

Tekniska data:

  • Material: Stambelagd med glasfiber, grepp från syntetiskt läder
  • Längd: 120 cm

leveransomfång:

1x klädd svart 120 cm

faq

Vilka är fördelarna med de klädda svarta 120 cm?
Den klädda svarta 120 cm är ett viktigt verktyg i dressyrarbete. Det stöder kommunikation mellan ryttaren och hästen och möjliggör exakt hjälp. Den har en stam belagd med glasfiber och ett mjukt handtag gjord av syntetiskt läder, vilket säkerställer trevlig hantering och långvarig användning.

för vem är dressyren svart 120 cm särskilt lämplig?
Klädningen är särskilt användbar för dressyrrytare och de som strävar efter exakt kommunikation och kontroll när du rider.

Tillverkare "Kerbl"

Kerbl - tradition möter innovation inom jordbruket

Kerbl står inte bara för årtionden av expertis inom området för djurtillbehör, utan också för en djup koppling till jordbruket. Som ett globalt företag erbjuder Kerbl ett omfattande utbud, allt från jordbruksprodukter till tillbehör för ridsport och husdjur till stall-, trädgårds- och elstängseltillbehör. Med över 50 års framgång inom djuruppfödning och djurhållning är Kerbl ständigt engagerad i att förbättra vardagen för bönder, uppfödare och djurälskare genom innovativa lösningar. Upplev Kerbls värld - där tradition och framsteg går hand i hand.

0 från 0 omdömen

Lämna gärna ett omdöme!

Dela din upplevelse av produkten med andra kunder.