Hoppa till huvudinnehåll

Ako Savanne 3000 Starter Kit för elektriskt staket utan solpanel: Din kompletta lösning

Din pålitliga partner för ett säkert och effektivt staket

När det gäller elektriska staket, står Ako Savanne 3000 Starter Kit ut för sin kvalitet och användarvänlighet. Detta kompletta kit erbjuder dig allt du behöver för att skapa ett pålitligt och säkert elektriskt staket, idealiskt för avel av djur av olika typer.

satsen innehåller en Ako Savanne 3000 Energy Station, som ger en energiinmatning på 4,5 joules. Denna kraft räcker för att hålla dina staket alltid fulla och fungerar, vilket säkerställer maximal säkerhet för dina djur och undviker alla försök att fly.

Det spelar ingen roll om du är en professionell uppfödare eller en hobbyist, Ako Savanne 3000 Starter Kit är den perfekta lösningen för dig. Det är enkelt att installera och använda, vilket gör hanteringen av dina staket till en riktig promenad. Lämna inget till slumpen: Med Ako Savanne 3000 Starter Kit garanteras alltid dina djurs säkerhet.

Ako Savanne 3000 Starter Kit för elektriskt staket utan solpanel Sammanfattning:

  • Komplett kit för skapandet av en elektrisk kapsling
  • Inkluderar Ako Savanne 3000
  • Energiinmatning på 4,5 joules
  • garanterar ett säkert och pålitligt staket
  • Lätt att installera och använda

Tekniska funktioner:

  • Joule -ingång: 4,5 J

Tillförseln inkluderar:

1x Ako Savanne 3000 Starter Kit för elektriskt staket utan solpanel

Frågor ofta:

är det svårt att installera Ako Savanne 3000 Starter Kit för elektriskt staket utan solpanel?

Nej, Ako Savanne 3000 Starter Kit är lätt att installera och använda.

Hur mycket energi ger Ako Savanne 3000 Starter Kit?

Ako Savanne 3000 ger en energiinmatning på 4,5 joules, tillräckligt för att upprätthålla en belastning och fungera ett elektriskt staket.

0 från 0 omdömen

Genomsnittligt betyg på 0 av 5 stjärnor

Lämna gärna ett omdöme!

Dela din upplevelse av produkten med andra kunder.


Lita på över 70 års erfarenhet av elstängselkonstruktion med AKO elstängselanordningar. Tillverkade i Tyskland och noggrant testade, dessa enheter erbjuder högsta kvalitet och hållbarhet. AKO erbjuder den rätta lösningen för alla behov: från billiga nybörjarenheter från AKO Classic-serien till kraftfulla enheter från AKO Premium-serien till flexibla AKO Expert-enheter >. Alla enheter förbättras kontinuerligt av ett internt utvecklingsteam och kommer med en 3-års tillverkargaranti. Oavsett om du letar efter en standardlösning eller en enhet för extrema förhållanden - AKO har rätt elstängsel för dig.