ALFRED trähurts 116x45x62 cm i korthet:


Rodent House Alfred - Ett praktiskt och högkvalitativt boende för gnagare

gnagarhuset Alfred är ett noggrant utformat boende för gnagare som syftar till att erbjuda dina husdjur en mysig och säker livsmiljö.

Nagerhaus Alfred har många speciella egenskaper och fördelar. Den har dörrar att öppna separat och ett galvaniserat badkar för enkel rengöring. Den höga kvaliteten på de främre rutorna och bittandtaket, som öppnas med en stängning, säkerställer ytterligare säkerhet och bekvämlighet. En inre öppning möjliggör tillgång till avslappningsområdet. Den är också utrustad med plastfötter som ger stabilitet.

Rodent House Alfred är särskilt lämpligt för husdjursägare som letar efter ett enkelt, praktiskt och säkert boende för sina gnagare.

Översikt:

  • Praktiskt och högkvalitativt boende för gnagare
  • har många speciella egenskaper som dörrarna som ska öppnas separat och ett enkelt badkar som ska rengöras
  • Idealisk för husdjursägare som letar efter ett enkelt och säkert boende

Tekniska data:

  • Material: trä
  • Dimensioner: 116x45x62 cm

leveransomfång:

1x gnagarhus Alfred

faq

Vilka är fördelarna med gnagarhuset Alfred?
Nagerhaus Alfred erbjuder praktiskt boende med hög kvalitet för gnagare. Den har en separat öppna dörrar, ett galvaniserat badkar för enkel rengöring, hög kvalitet på de främre rutnäten och ett bitumtak med stängning. En inre öppning möjliggör tillgång till avslappningsområdet och plastfötterna säkerställer stabilitet.

för vem är gnagarhuset Alfred särskilt lämpligt?
Nagerhaus Alfred är idealisk för husdjursägare som letar efter ett enkelt, praktiskt och säkert boende för sina gnagare.

Tillverkare "Kerbl"

Kerbl - tradition möter innovation inom jordbruket

Kerbl står inte bara för årtionden av expertis inom området för djurtillbehör, utan också för en djup koppling till jordbruket. Som ett globalt företag erbjuder Kerbl ett omfattande utbud, allt från jordbruksprodukter till tillbehör för ridsport och husdjur till stall-, trädgårds- och elstängseltillbehör. Med över 50 års framgång inom djuruppfödning och djurhållning är Kerbl ständigt engagerad i att förbättra vardagen för bönder, uppfödare och djurälskare genom innovativa lösningar. Upplev Kerbls värld - där tradition och framsteg går hand i hand.

0 från 0 omdömen

Lämna gärna ett omdöme!

Dela din upplevelse av produkten med andra kunder.