Häckningsbricka för dubbelbo tillverkad av återvunnen plast i korthet:


  • Lämplig för dubbla värpreden för kycklingar
  • Möjliggör skräpfri användning av värpreden
  • Trågformad inredningsbricka för optimal komfort vid äggläggning
  • Försiktig styrning av äggen till inspektionsluckan
  • Tillverkad av miljövänlig plast från återvunnet material

Häckningsbricka för dubbelt lodge-bo av återvunnen plast

Häckningsbrickan för det dubbla boet gör att det kan användas utan strödetta underlättar inte bara rengöringen, utan har också hygieniska fördelar för dina kycklingar.

Häckningsbrickans trågform står för optimal komfort under äggläggningendet gör äggläggningen till en avslappnad och stressfri upplevelse.

Ruvningsbrickan styr försiktigt de lagda äggen mot inspektionsluckan. Det innebär att du kan ta bort äggen bekvämt och utan ansträngning utan att skada äggen.

Häckningsbrickan är tillverkad av högkvalitativ, återvunnen plast.

Översikt:

  • Tillbehör till det dubbla värpredet för kycklingar
  • Möjliggör skräpfri användning av värpredena
  • Trågformad inredningsbricka för optimal komfort vid äggläggning
  • Försiktig styrning av äggen till inspektionsluckan
  • Tillverkad av miljövänlig plast från återvunnet material

Omfattning av leveransen:

1x äggläggningsbricka för dubbla värpreden av återvunnen plast

Tillverkare "Kerbl"

Kerbl - tradition möter innovation inom jordbruket

Kerbl står inte bara för årtionden av expertis inom området för djurtillbehör, utan också för en djup koppling till jordbruket. Som ett globalt företag erbjuder Kerbl ett omfattande utbud, allt från jordbruksprodukter till tillbehör för ridsport och husdjur till stall-, trädgårds- och elstängseltillbehör. Med över 50 års framgång inom djuruppfödning och djurhållning är Kerbl ständigt engagerad i att förbättra vardagen för bönder, uppfödare och djurälskare genom innovativa lösningar. Upplev Kerbls värld - där tradition och framsteg går hand i hand.

Djurart: Fjäderfä

0 från 0 omdömen

Lämna gärna ett omdöme!

Dela din upplevelse av produkten med andra kunder.


Dubbelt värprede för höns tillverkat av återvunnen plast
Dubbelt värprede för höns tillverkat av återvunnen plastDet innovativa dubbla värpredet för höns tillverkat av högkvalitativ, återvunnen plast erbjuder dina höns en ren och bekväm och bekväm miljö för dina hönor att lägga sina äggsom på ett optimalt sätt uppfyller dina kycklingars naturliga behov.Tack vare en invändig skiljevägg kan värpredena delas upp i två inredningsfack ruvningsfack. Dubbelboet har en stor äggtank med hög kapacitet som rymmer upp till 10 ägg per redefack. Den låsbara inspektionsluckan gör det enkelt att inspektera, medan det sluttande golv säkerställer enkel borttagning av äggen.Det dubbla värpredet kan enkelt hängas upp eller placeras på väggen i hönshuset, beroende på dina önskemål och behov. A praktisk sittpinne gör det enkelt för hönsen att ta sig in, medan den fällbara sittpinnen stänger entrédörren på natten och håller oönskade gäster ute.De generösa måtten på inredningsutrymmet ger tillräckligt med utrymme även för stora hönsraser. Av säkerhetsskäl förhindrar det sluttande taket att kycklingarna sitter på taket.Det dubbla boet för kycklingar uppfyller kraven i djurskyddsförordningen för höns (TierschNutztV) för kommersiell hållning, vilket innebär att minimistorleken för varje värprede är 35 x 25 cm.Värpredena är idealisk för ströbädd. För skräpfri användning finns som tillval en inredningsbricka (art.nr. 30071).Översikt:ger en ren och bekväm miljö för äggläggningIdealisk för nedskräpningInre skiljevägg för två inredningsfackLåsbar inspektionslucka för enkel inspektionLutande golv för enkel borttagning av äggStor äggbehållare med kapacitet för 10 ägg per redefackSittpinne gör det enkelt för hönsen att ta sig inIngångsdörren kan stängas på natten med fällbar sittpinneLutande tak förhindrar oönskad uppstigning av hönsenSom tillval finns en skräpfri holk (art.nr. 30071)Lämplig för stora och tunga hönsraserÄven lämplig för upphängningUtan bakväggUppfyller kraven för djurskyddStorlek:l 52 x b 59 x h 53 cmInre mått på nestfacket: l 35 x b 25 x h 48 cmomfattning av leveransen:1x dubbelnäste för kycklingar av återvunnen plast

819,25 kr*