Cit Manuell spridare för bekämpningsmedelspulver 12 cm x 24 cm i korthet:


citatomizer 12cm x 24cm - Effektiva bekämpning av kvalster i kyckling coop

citatomizer 12cm x 24cm är ett värdefullt verktyg för att bekämpa kvalster i kycklingsko. Det möjliggör en enhetlig applicering av bekämpningsmedel i pulverform såsom CIT -diacarid, vilket säkerställer effektiv och effektiv kamp mot skadedjur.

Tack vare sin praktiska storlek och lätta design är CIT -atomiseraren mycket lätt att använda. Att fylla atomiseraren är okomplicerad så att du kan arbeta snabbt och effektivt. Tillverkad av robust plast är atomisatorn både hållbar och lätt att rengöra och vänta.

CIT -atomiseraren är särskilt lämplig för kycklinghållare och jordbruksoperatörer som letar efter en effektiv lösning för att bekämpa kvalster i deras kycklingstall. Med detta praktiska verktyg kan du skydda dina djur från oönskade skadedjur och därmed säkerställa hälsan och produktiviteten i din besättning.

Översikt:

  • Effektivt verktyg för att bekämpa kvalster i kycklingkoopen
  • Aktiverar en jämn applicering av bekämpningsmedel i pulverform
  • Händig storlek och enkel hantering

Tekniska data:

  • Dimensioner: 12 cm x 24 cm
  • Material: plast

leveransomfång:

1x citatomizer 12cm x 24cm

faq

Vilka är fördelarna med Cit Atomizer?
CIT -atomiseraren möjliggör effektiv och effektiv användning av bekämpningsmedel i pulverform för att bekämpa kvalster i kycklingsko. Med sin praktiska storlek och enkel hantering är det ett oumbärligt verktyg för varje kycklinghållare.

för vem är Cit Atomizer särskilt lämplig?
CIT -atomiseraren är särskilt lämplig för kycklinghållare och gårdsoperatörer som letar efter en effektiv lösning för att bekämpa kvalster i deras kycklingstall.

Tillverkare "Kerbl"

Kerbl - tradition möter innovation inom jordbruket

Kerbl står inte bara för årtionden av expertis inom området för djurtillbehör, utan också för en djup koppling till jordbruket. Som ett globalt företag erbjuder Kerbl ett omfattande utbud, allt från jordbruksprodukter till tillbehör för ridsport och husdjur till stall-, trädgårds- och elstängseltillbehör. Med över 50 års framgång inom djuruppfödning och djurhållning är Kerbl ständigt engagerad i att förbättra vardagen för bönder, uppfödare och djurälskare genom innovativa lösningar. Upplev Kerbls värld - där tradition och framsteg går hand i hand.

0 från 0 omdömen

Lämna gärna ett omdöme!

Dela din upplevelse av produkten med andra kunder.