AniScale Vägningsstation (med vägningsplattform, 2 paneler och 2 skjutdörrar) i korthet:


Aniscale vägningsnivå - exakt viktkontroll för dina djur

aniscale vägningsstativ är en vaggaplattform som är utrustad med en gummimatta. Det erbjuder en säker och brus -dämpande miljö för djur under viktkontroll. Användningen av den aniscale vägningsplattformen minimerar stressen för djuren och säkerställer exakta mätresultat.

Denna produkt kännetecknas av dess särskilt robusta design. Denna långvariga konstruktion säkerställer att vägningsplattformen fungerar pålitligt under många år även med intensiv användning och ger exakta mätresultat.

aniscale vägningsnivån kan enkelt integreras i palisade fällsystem eller racingspår. Det är därför en idealisk följeslagare för alla djurägare och jordbruksföretag som kräver en pålitlig metod för att mäta sina djur.

Översikt:

  • vaggaplattform med gummimatta
  • Säker och buller -dämpande miljö
  • Extra robust design
  • Enkel integration i Palisaden Trap -system eller tävlingsspår

Tekniska data:

  • Material: Mycket fjädrande stål
  • Tillbehör: gummimatta, 2 paneler, 2 dörrar

leveransomfång:

1x aniscale vägningsstativ (vägningsplattform, 2 paneler, 2 dörrar)

faq

Vad kan Aniscale -vägningsnivån?
Aniscale -vägningsstativet är en robust och exakt vaggaplattform för djur. Det erbjuder en säker och brusdämpande miljö för djur under viktkontroll och kan enkelt integreras i Palisade Trap-system eller racing.

för vem är den aniscale vägningsnivån särskilt lämplig?
Aniscale -vägningsnivån är särskilt lämplig för husdjursägare och jordbruksföretag som kräver en pålitlig metod för viktmätning av dina djur.

Tillverkare "Kerbl"

Kerbl - tradition möter innovation inom jordbruket

Kerbl står inte bara för årtionden av expertis inom området för djurtillbehör, utan också för en djup koppling till jordbruket. Som ett globalt företag erbjuder Kerbl ett omfattande utbud, allt från jordbruksprodukter till tillbehör för ridsport och husdjur till stall-, trädgårds- och elstängseltillbehör. Med över 50 års framgång inom djuruppfödning och djurhållning är Kerbl ständigt engagerad i att förbättra vardagen för bönder, uppfödare och djurälskare genom innovativa lösningar. Upplev Kerbls värld - där tradition och framsteg går hand i hand.

0 från 0 omdömen

Lämna gärna ett omdöme!

Dela din upplevelse av produkten med andra kunder.