Boskapsband med kedja och säkerhetslås i korthet:


  • Stabil och tillförlitlig anslutning för boskap
  • Galvaniserad kätting och beslag för hållbarhet och robusthet
  • Ökad draghållfasthet och rivstyrka tack vare speciell vävningsprocess
  • Extra tjockt och hudvänligt selmaterial för tung användning
  • Solida runda spännen för säkra dragbelastningar

Uppbindning för nötkreatur med halsband och kedja - Stabil och pålitlig uppbindning för nötkreatur

Den Uppbindning för nötkreatur med halsband och kedja är den perfekta lösningen för alla typer av nötkreatur. Tack vare det högkvalitativa utförandet och den galvaniserade kedjan och monteringsdelarna är detta koppel särskilt hållbart och robust.

De galvaniserade kedjedelarna säkerställer en hög nivå av korrosionsskydd så att de kan motstå även de mest ogynnsamma väderförhållandena. En speciell vävningsprocess förbättrar dessutom kedjornas draghållfasthet och rivhållfasthet.

Det använda bältesmaterialet är också särskilt viktigt, eftersom det är extra tjockt och hudvänligt. Detta säkerställer en hög nivå av slitage och bevarar djurets komfort. En extra läderförstärkning säkerställer att spännet sitter fast ordentligt, så att en oönskad lossning av kopplingen är omöjlig.

Den här Boskapsband med krage och kedja är utrustad med solida runda spännen som tål även starka dragbelastningar. Detta garanterar en säker och pålitlig uppbindning utan att djuret utsätts för fara.

Mått:

  • Halsband: 130 x 4 cm
  • Länkens tjocklek 6 mm
Tillverkare "Kerbl"

Kerbl - tradition möter innovation inom jordbruket

Kerbl står inte bara för årtionden av expertis inom området för djurtillbehör, utan också för en djup koppling till jordbruket. Som ett globalt företag erbjuder Kerbl ett omfattande utbud, allt från jordbruksprodukter till tillbehör för ridsport och husdjur till stall-, trädgårds- och elstängseltillbehör. Med över 50 års framgång inom djuruppfödning och djurhållning är Kerbl ständigt engagerad i att förbättra vardagen för bönder, uppfödare och djurälskare genom innovativa lösningar. Upplev Kerbls värld - där tradition och framsteg går hand i hand.

0 från 0 omdömen

Lämna gärna ett omdöme!

Dela din upplevelse av produkten med andra kunder.


Kerbl Boskapsslips med oval krage och D-ring
Kerbl halskoppel med oval krage och D-ring Här får du en nötkreatursbindning av högsta kvalitet. Med halsband 130 cm x 4 cm och oval länk och D-ring.

118,76 kr*
Dubbel markrem med karbinhake, 75 cm
Beskrivning följer nedan.

139,74 kr*
st.