Uddero spruta med metallmunstycke i korthet:


uddero doppsprut med metallmunstycke - speciellt utvecklad för optimal udderhygien och exakt nedsänkning

uddero dipsprayer med metallmunstycke är ett högkvalitativt sprayhuvudverktyg som var speciellt utvecklat för att säkerställa optimal rengöring av spenarna och möjliggöra exakt nedsänkning. Denna produkt är ett oumbärligt verktyg för varje mjölkgård eftersom den bidrar till korens hälsa och mjölkens kvalitet.

En enastående egenskap hos denna sprayer är hans dubbla ventilteknologi, vilket säkerställer att trycket förblir konstant även efter en paus. Dessutom är munstycket speciellt vinklat för att möjliggöra optimal rengöring av spenarna.

Uddero dipsprayer är endast avsedd för sprutning av DI -röret och är resistent mot kemiska produkter . Detta gör det till ett långvarigt och pålitligt verktyg som är särskilt lämpligt för mjölkbönder och nötkreaturuppfödare som letar efter en effektiv och hållbar lösning för juvervård.

Översikt:

  • Sprayhuvud med hög kvalitet med metallmunstycket
  • Sprayvinkel för optimal rengöring av spenarna
  • Dubbelventilteknologi har tryckkonstant

Tekniska data:

  • Material: Plast med metallmunstycke
  • Specialfunktioner: Dubbelventilteknologi, vinkelsprayhuvud, kemiskt motstånd

leveransomfång:

1x uddero dipsprayer med metallmunstycke

faq

Vilka är fördelarna med uddero dipsprayer?
Uddero dipsprayer med ett metallmunstycke erbjuder optimal rengöring av spenarna och möjliggör exakt nedsänkning. På grund av den dubbla ventiltekniken förblir trycket konstant även efter en paus. Det är också ständigt mot kemiska produkter, vilket gör honom till en långvarig lösning för juvervård.

för vem är uddero dipsprayer särskilt lämplig?
Uddero Dipsprayer är särskilt lämplig för mjölkbönder och nötkreaturuppfödare som letar efter en effektiv och hållbar lösning för uddervård.

Tillverkare "Kerbl"

Kerbl - tradition möter innovation inom jordbruket

Kerbl står inte bara för årtionden av expertis inom området för djurtillbehör, utan också för en djup koppling till jordbruket. Som ett globalt företag erbjuder Kerbl ett omfattande utbud, allt från jordbruksprodukter till tillbehör för ridsport och husdjur till stall-, trädgårds- och elstängseltillbehör. Med över 50 års framgång inom djuruppfödning och djurhållning är Kerbl ständigt engagerad i att förbättra vardagen för bönder, uppfödare och djurälskare genom innovativa lösningar. Upplev Kerbls värld - där tradition och framsteg går hand i hand.

0 från 0 omdömen

Lämna gärna ett omdöme!

Dela din upplevelse av produkten med andra kunder.