FoamExpert doppkopp 300 ml i korthet:


DIPPBecher Foamexpert 300 ml - Specialist för homogen skumbildning

DIPP -cupen Foamexpert 300 ml är utrustad med en speciell skumfiltreringsanvändning i behållaren. Den här funktionen möjliggör snabb och till och med skumbildning genom att helt enkelt pressa ihop. Detta gör användningen av skumformande lösningar, såsom desinfektionsmedel, särskilt effektiva och enkla.

En annan fördel är att dippbecher helt enkelt kan tas isär för rengöring . Själva koppen är gjord av mjuk plast, vilket möjliggör trötthet -fritt arbete, även med ett stort antal djur.

Den här produkten är utrustad med en praktisk krok som möjliggör fästning till ett bälte. Detta gör Dippbecher Foamexpert särskilt lämplig för veterinärer och nötkreaturuppfödare som behöver en effektiv och tillförlitlig möjlighet att använda skumformande lösningar.

Översikt:

  • Specialskumfilter för snabb och till och med skumbildning
  • Lätt att rengöra
  • Mjuk plast för trötthet -fritt arbete

Tekniska data:

  • Material: mjuk plast
  • Kapacitet: 300 ml

leveransomfång:

1x DIPP Cup Foamexpert 300 ml

faq

Vilka är fördelarna med Dippbecher Foamexpert?
Dippbecher Foamexpert möjliggör snabb och till och med skumbildning genom att helt enkelt pressa ihop. Det kan helt enkelt tas isär för rengöring och den mjuka plasten möjliggör trötthet -fritt arbete. Han är också utrustad med en praktisk fångst för fästning till bältet.

för vem är Dippbecher FoameExpert särskilt lämplig?
Dippbecher Foamexpert är särskilt lämplig för veterinärer och nötkreaturuppfödare som behöver en effektiv och pålitlig möjlighet att använda skumformande lösningar.

Tillverkare "Kerbl"

Kerbl - tradition möter innovation inom jordbruket

Kerbl står inte bara för årtionden av expertis inom området för djurtillbehör, utan också för en djup koppling till jordbruket. Som ett globalt företag erbjuder Kerbl ett omfattande utbud, allt från jordbruksprodukter till tillbehör för ridsport och husdjur till stall-, trädgårds- och elstängseltillbehör. Med över 50 års framgång inom djuruppfödning och djurhållning är Kerbl ständigt engagerad i att förbättra vardagen för bönder, uppfödare och djurälskare genom innovativa lösningar. Upplev Kerbls värld - där tradition och framsteg går hand i hand.

0 från 0 omdömen

Lämna gärna ett omdöme!

Dela din upplevelse av produkten med andra kunder.