Doppkopp utan återgång Twin 300 ml i korthet:


DIPPBecher Non -return Twin 300 ml -Perfekt applicering av film -formning eller "Barrier Edips"

DIPPBECHER NON-RETURN TWIN med en kapacitet på 300 ml är idealiskt utformad för att enkelt applicera filmbildande eller "barriärdips" med högre viskositet. Detta verktyg är särskilt effektivt och användarvänligt, eftersom dubbelröret absorberar samma mängd vätska, men bara behöver hälften av tryckkraften för att fungera.

En viktig egenskap i denna DIPP -kopp är bakslagsskyddet. Detta förhindrar vätskan som redan har använts tillbaka i flaskan. Detta säkerställer en ren applikation och säkerställer den fulla effekten på ko euter.

Cupen har en speciellt utvecklad stänkskyddskant med dränering till en uppsamlingskammare för att minimera överflöd och förlust av vätska. Själva koppen är gjord av mjuk plast för att möjliggöra trötthet -fritt arbete. Sammantaget är Dippbecher-tvillingens icke-return särskilt lämplig för nötkreaturuppfödare och mjölkproducenter som värderar en effektiv och mild användning av dopp.

Översikt:

  • Perfekt för användning av film -formning eller "Barrier Edips"
  • Dubbelrörsdesign behöver endast halvtryckskraft
  • Skyddsskydd förhindrar vätskan från vätskan
  • Sprayskyddskanten förhindrar överflöd
  • Mjuk plast för trötthet -fritt arbete

Tekniska data:

  • Material: mjuk plast
  • Kapacitet: 300 ml

leveransomfång:

1x DIPP Cup icke-return tvilling 300 ml

faq

Vilka är fördelarna med DippBecher-tvillingen?
Dippbecher-tvillingens icke-retur är perfekt för användning av filmbildande eller "Barrier Edips". Den har en dubbelrörsdesign som bara behöver halvtryckseffekt och ett bakslagsskydd som förhindrar vätskan som redan används tillbaka i flaskan. Dess stänkskyddskant minimerar överflödet och den mjuka plasten möjliggör trötthet -fritt arbete.

för vem är DippBecher icke-return tvilling särskilt lämplig?
Dippbecher-tvillingens icke-retur är särskilt lämplig för nötkreaturuppfödare och mjölkproducenter som vill ha en effektiv och mild användning av dopp.

Tillverkare "Kerbl"

Kerbl - tradition möter innovation inom jordbruket

Kerbl står inte bara för årtionden av expertis inom området för djurtillbehör, utan också för en djup koppling till jordbruket. Som ett globalt företag erbjuder Kerbl ett omfattande utbud, allt från jordbruksprodukter till tillbehör för ridsport och husdjur till stall-, trädgårds- och elstängseltillbehör. Med över 50 års framgång inom djuruppfödning och djurhållning är Kerbl ständigt engagerad i att förbättra vardagen för bönder, uppfödare och djurälskare genom innovativa lösningar. Upplev Kerbls värld - där tradition och framsteg går hand i hand.

0 från 0 omdömen

Lämna gärna ett omdöme!

Dela din upplevelse av produkten med andra kunder.