Kalvspene Employment Set utan hål i korthet:


  • Innovativt set för sysselsättning av kalvar
  • Tillgodoser kalvarnas naturliga suginstinkt
  • Lämplig för individuell uppfödning och gruppuppfödning
  • Hållbar och robust för hälsosam kalvuppfödning
  • Enkel montering på vägg

Sysselsättningsset för kalvar

Med detta aktivitetsset har kalvar möjlighet att tillfredsställa sitt instinktiva behov av att dia och samtidigt uppleva en lugnande miljö och samtidigt uppleva en lugnande miljö.

Aktivitetsuppsättningen kan användas i både Både enskilt boende och gruppboende i både enskilt boende och gruppboende. Den enkla väggmonteringen gör det lätt att installera, så att du kan integrera det i ditt stall utan problem.

Skapa en bekväm miljö för dina kalvar där de kan följa sin naturliga suginstinkt med Calf Sucker Employment Set - det perfekta valet för framgångsrik kalvuppfödning.

Översikt:

  • Innovativt sysselsättningsset för kalvar
  • Tillfredsställer kalvarnas naturliga suginstinkt
  • Enkel montering på väggen
  • Lämplig för individuell uppfödning och gruppuppfödning
  • Hållbar och robust för en hälsosam kalvuppfödning

Omfattning av leveransen:

1x nappsats för sysselsättning bestående av platta + mutter + napp

Tillverkare "Kerbl"

Kerbl - tradition möter innovation inom jordbruket

Kerbl står inte bara för årtionden av expertis inom området för djurtillbehör, utan också för en djup koppling till jordbruket. Som ett globalt företag erbjuder Kerbl ett omfattande utbud, allt från jordbruksprodukter till tillbehör för ridsport och husdjur till stall-, trädgårds- och elstängseltillbehör. Med över 50 års framgång inom djuruppfödning och djurhållning är Kerbl ständigt engagerad i att förbättra vardagen för bönder, uppfödare och djurälskare genom innovativa lösningar. Upplev Kerbls värld - där tradition och framsteg går hand i hand.

Djurart: Nötkreatur

0 från 0 omdömen

Lämna gärna ett omdöme!

Dela din upplevelse av produkten med andra kunder.


Kalvspene utan hål blå (förpackning med 10 st)
Kalvnippa utan hål, blå, 10-packDet praktiska 10-packet med kalvspenen utan hål, speciellt utformade som tillbehör till Employment spenset. Dessa högkvalitativa kalvsugar gör det möjligt för kalvar att tillfredsställa sin otillfredsställda suginstinkt och därmed och ger därmed en lugnande och stressfri miljö.Den enkla montering gör det enkelt att fästa spenarna på sysselsättningssetet. Det robusta materialet garanterar långvarig användning och gör dem motståndskraftiga mot kraven från kalvuppfödning.Översikt:förpackning med 10 kalvnappar utan hålGer en lugnande och stressfri miljöTillbehör till nappsatsen för sysselsättningFrämjar kalvens naturliga suginstinktLätt att monteraHållbar och robustFärg: blåOmfattning av leveransen:10x kalvnapp utan hål, blå

Innehåll: 10 Styck (15,12 kr* / 1 Styck)

151,20 kr*
st.