Kerbl Poultry Drinker Plastdryckare med bajonettstängning 8 Liter i korthet:


 

  • Friskt och rent dricksvatten för kycklingar, kycklingar och andra fjäderfän.
  • Upphängningsanordning skyddar mot smuts i drickaren
  • Beprövad bajonettlås för enkel påfyllning
  • 8 l eller 10 l kapacitet

Kerbl plastdryck med bajonettlås

Med den här kycklingvattentanken får dina fjäderfävänner alltid färskt och rent dricksvatten. Beprövad bajonettstängning för enkel påfyllning av vatten.

Med Kerbls plastdryck med bajonettstängning kan du förse dina fjäderfän med friskt och rent dricksvatten. Fjäderfädrinken är idealisk för höns, kycklingar, vaktlar och andra fjäderfän. Med det bifogade fästet kan du hänga drickaren praktiskt taget ovanför marken och på så sätt minska vattenföroreningen avsevärt. Hängningsalternativet fungerar också som ett bärhandtag, så att drickaren enkelt kan transporteras även när den är full.

Kycklingdryckaren har ett vitt, genomskinligt lock som gör det lätt att se fyllnadsnivån. Bajonettlåset i botten gör det enkelt att fylla drickaren med friskt vatten. Det är lika enkelt och snabbt att rengöra vattentråget. Drickaren är tillverkad av livsmedelssäker plast som är lätt att rengöra. Samtidigt garanterar det resistenta materialet en lång livslängd och hållbarhet.

En överblick:

  • Kycklingdrickare för färskt, rent dricksvatten
  • Lämplig för olika typer av fjäderfä, t.ex. höns, kycklingar och vaktlar.
  • Praktisk hängare för upphängning och bärhandtag
  • Transparent, vitt lock för att läsa av fyllnadsnivån
  • Bajonettlås i botten för enkel påfyllning
  • Okomplicerad, enkel rengöring
  • Livsmedelssäker, robust plast
  • Lång livslängd och hållbarhet
  • Kapacitet / vattenvolym 8 l eller 10 l (beroende på modell)
  • Färg: grön

Leveransomfattning:

1x Plastflaska med bajonettstängning 8 l / 10 l, grön

Tillverkare "Kerbl"

Kerbl - tradition möter innovation inom jordbruket

Kerbl står inte bara för årtionden av expertis inom området för djurtillbehör, utan också för en djup koppling till jordbruket. Som ett globalt företag erbjuder Kerbl ett omfattande utbud, allt från jordbruksprodukter till tillbehör för ridsport och husdjur till stall-, trädgårds- och elstängseltillbehör. Med över 50 års framgång inom djuruppfödning och djurhållning är Kerbl ständigt engagerad i att förbättra vardagen för bönder, uppfödare och djurälskare genom innovativa lösningar. Upplev Kerbls värld - där tradition och framsteg går hand i hand.

Djurart: Fjäderfä
Material: Konstmaterial

0 från 0 omdömen

Lämna gärna ett omdöme!

Dela din upplevelse av produkten med andra kunder.


silvertex Good Water antibakteriell matta 5x5 cm
silvertex® Good Water antibakteriell matta 5 x 5 cmSilvertex®-mattan mot bakterier håller dricksvattnet i drickställen för fjäderfä rent och fritt från bakterier i upp till 12 månader tack vare silver.Om du vill ge dina fjäderfävänner ett ständigt rent och bakteriefritt dricksvatten är silvertex® Good Water Anti-Germ Mat det perfekta tillägget till din drickmaskin för fjäderfä. Anti-Germ Mat är en silverbelagd textilmatta för att bevara vatten i drickapparater för fjäderfä. Det självdoserande systemet garanterar skydd mot bakterier och biofilmer i upp till 12 månader. Den 5 x 5 cm stora silvermattan kan användas i alla dricksvattenflaskor med en volym på upp till 20 l och kan bevara upp till 3600 l vatten.Tack vare silverjonernas antimikrobiella effekt ger silvermattan utmärkt vattenskydd i din fjäderfädrink. Den antibakteriella mattan förbättrar också vattnets renhet, vilket gynnar djurens hälsa. Mattan minskar också underhålls- och rengöringsarbetet till ett minimum.Obs: Använd endast silvertex® Good Water Anti-Germ Mat i rena och renade system.En överblick:Rent, bakteriefritt dricksvatten för höns, vaktlar osv.För alla drickare för fjäderfä upp till 20 l volym.Skyddar tillförlitligt mot bakterier och biofilmer i upp till 12 månaderBevarar upp till 3600 l vattenIngen bildning av giftiga biprodukterSjälvdoseringssystemMinskar underhåll och rengöringTeknisk data:Storlek: ca 5 x 5 x 1,5 cm (+/- 5 %)Lämpliga tankstorlekar: 5 l - 20 lVattentemperatur: 10 °C - 40 °CVattenhårdhet: max. 25 °dHpH-område: 6,5 - 8,5 (dricksvattenområde)Vattenvolym som ska behandlas: max. 3 600 L/aLeveransomfattning:silvertex® Good Water antibakteriell matta 5 x 5 cm

187,93 kr*
st.