Milky Påfyllningsmaskin SGF 2 150-500 i korthet:


  • Påfyllning av vätskor i koppar, glas, flaskor och kartonger.
  • Påfyllningsvolym mellan 150 och 500 ml
  • Upp till 1200 koppar per timme
  • Påfyllningshastigheten kan justeras via fotpedal

Milky Påfyllningsmaskin SGF 2 150 - 500

Milky Påfyllningsmaskiner ger jordbrukare professionellt stöd för att förenkla fyllningen av vätskor. Fyllningsmaskinerna Milky är idealiska för direktförsäljning av mejeriprodukter.

Mjölk, yoghurt (med frukt), fruktjuicer, tomatpuré och gräddprodukter kan fyllas snabbt och enkelt med vår Milky -maskin. Upp till 600 liter per timme kan fyllas. Fyllning kan göras i burkar, koppar, flaskor, drycker och kartonger.

De 2 fyllningscylindrarna möjliggör en individuell justering mellan 150 och 500 ml per fyllningscylinder. Detta innebär att olika mängder kan fyllas per munstycke. Påfyllningskapaciteten beror på volymen av partiet eller densiteten hos den vätska som ska fyllas. Du kan bestämma fyllningshastigheten själv med hjälp av fotpedalen eller automatiskt. Alla delar av fyllningsmaskinen som kommer i kontakt med fyllningsvätskan är tillverkade av livsmedelssäkert rostfritt stål.

En överblick:

  • Påfyllning av vätskor i koppar, glas, flaskor + kartonger
  • Fyllningsmängd mellan 150 och 500 ml
  • Maximalt antal koppar per timme: 1200
  • 2 cylindrar - 2 påfyllningsmunstycken
  • Multifunktionsenhet av rostfritt stål
  • Lätt att rengöra & hygienisk
  • Påfyllningshastighet justerbar med fotpedal

Användning:

1. Anslut nätkontakten
2. Anslut kompressorn till slangen (6 - 7 bar)
3. Ställ in påfyllningsvolymen
4. Fyll behållaren med påfyllningsmedium (mjölk, yoghurt, fruktjuice etc.)
5. Placera flaskan under påfyllningsmunstycket + tryck kort på fotpedalen för att aktivera maskinen.

För enkel rengöring av påfyllningsmaskinen fyller du vatten med icke-aggressivt rengöringsmedel i behållaren, kör igenom maskinen med hjälp av den automatiska funktionen och skölj flera gånger.

Tekniska data:

  • Mått: 78 x 41,5 x 24,5 cm
  • Tryck: 4 till 6 bar ± 1 %
  • Justering av påfyllningsmängd: 150 - 500 ml
  • Påfyllningscylinder: 2
  • Påfyllningstratt: Ø 39 x 33,5 cm
  • Bruttovikt: 60 kg
  • Nettovikt: 52 kg
  • Material: rostfritt stål
  • Max. Kapacitet behållare: 25 l
  • Max. Kapacitet/timme: 600 l/h, 1.200 koppar
  • VPE: 1 st/pallett
  • Påfyllningshastighet: Automatisk eller fotpedal

Leveransens omfattning:

1x Milky Påfyllningsmaskin SGF 2 150 - 500

Observera: Kompressor med 300 liter/minutledning ingår inte i leveransen, men krävs.

Ursprung: Österrike
Material: Rostfritt stål

0 från 0 omdömen

Lämna gärna ett omdöme!

Dela din upplevelse av produkten med andra kunder.


%
Milky Midi Pastöriserare, ost- och yoghurt FJ 30
Milky Midi Pasteuriser, ost- och yoghurtkittel FJ 30, 230V, elektrisk Det är enkelt att bearbeta mejeriprodukter med Milky Midi Pasteuriser FJ 30! Grädde och mjölk kan bearbetas till ost och yoghurt genom pastörisering, men FJ 30 är också populär för att göra frukt och fruktjuicer . Den elektriska pastöriseringsmaskinen med en 30 l stor skål i rostfritt stål gör bearbetningen mycket enkel. Milky Midi pastöriserare och multianvändningskittel kan användas i privata hushåll, i små yrkesområden och inom direktförsäljning. Den praktiska elektroniska styrningen gör det möjligt att ställa in vattentemperaturen (upp till max. 99 °C - beroende på önskad slutprodukt) och den önskade pastöriserings- eller produktionstiden . Värmeelementet på 2,5 kW värmer mjölken till max 90 °C och dödar därmed alla bakterier. Den temperatur som ställs in på elektroniken visar vattentemperaturen, inte medeltemperaturen. Du kontrollerar mediets temperatur med hjälp av en extra termometer . Möjliga användningsområden: Ostkittel Yoghurt kittel Pastöriseringsanläggning Vattenkokare med flera användningsområden En överblick: Multi-purpose vattenkokare 30 L för professionellt bruk och hemmabruk Elektronisk styrning. Individuell inställning av tid och vattentemperatur Medeltemperatur upp till 90° C Återställningsknapp för enkel omstart Isolering av polyuretanform Österrikisk kvalitetsprodukt Användning: Ost tillverkas när mjölken blir sur och de fasta ämnena separeras från vasslen. Det finns olika typer av ost, men tillverkningen av alla ostar är mycket likartad: Beredning: Mjölken pastöriseras, utom när det gäller osttillverkning av råmjölk. Den önskade fetthalten bestäms genom att tillsätta eller separera grädde. Mjölken koaguleras: löpe eller mjölksyrabakterier (startkulturer) tillsätts till mjölken eller båda kombineras för att koagulera mjölken. Den så kallade ostmassan eller gelén bildas. Bearbetning av ostmassa: Så snart ostmassan har uppnått rätt fasthet skärs den upp med en ostharpa. Ju finare ostmassan är, desto mer vassle bildas och desto hårdare blir den färdiga osten. Ibland värms ostmassan försiktigt i slutet så att ännu mer vassle kommer ut. Formning: När den önskade konsistensen för den önskade osttypen har uppnåtts fylls osten i de typiska ostformarna. Den återstående vasslen separeras från ostmassan genom pressning och dränering. Saltbad: Ett saltbad tar bort mer vatten från ostens ytterväggar, vilket främjar bildandet av skorpa, intensifierar smaken och bevarar osten naturligt. Många fasta ostar får också ett skyddande lager av ostvax. Mognadsprocessen utvecklar den arom som är typisk för sorten, men färskost behöver inte mogna. Mognadslagringen beror på osttypen. Beroende på sorten vänds osten också, borstas, rullas i örter eller behandlas till exempel med ädelmögel. Lagring: En idealisk, konstant temperatur och hög luftfuktighet är viktiga för lagring av ost. För kall eller varm lagring och ljus kan skada kvaliteten och smaken. Tekniska data: Uppvärmning: Elektrisk Kylning: Manuell Driftspänning: 230 Volt Spänning: 2,5kW Påfyllningskapacitet min./max: 5 liter / 29 liter Tidsinställning 1 - 999 min Max. Temperatur 90 °C Nettovikt: 7 kg Material: rostfritt stål Mått: Mått: 40 x 40 x 50 cm Leveransens omfattning: 1 x Milky Midi pastöriserare, ost- och yoghurtkittel FJ 30, 230V, elektrisk

12 916,55 kr* 14 091,85 kr*
st.
Milky Pastöriseringsmaskin, ost- och yoghurtkittel FJ 50 PF
Milky Pastöriseringsapparat, ost- och yoghurtmaskin samt flergångskittel FJ 50 PF, 400 V Pasteurisering, osttillverkning och yoghurttillverkning är enkelt och en barnlek med FJ 50 PF. Den nya generationen av flergångskedlar är i kombination med den unika lågenergieffekten ett kostnadsbesparande och ekonomiskt system. Den multifunktionella pannan Milky lämpar sig inte bara för mjölkbehandling, t.ex. pastörisering, osttillverkning eller yoghurtproduktion, utan även för uppvärmning av kalvmjölk, produktion av frukt eller fruktjuice, återlikvifiering av honung och produktion av honungsvax. Den här treväggiga vattenkokaren i rostfritt stål med en fyllningskapacitet på 50 liter (rekommenderad max. 45 liter + min. 25 liter) har en speciell konstruktion. Den yttre vattenkokaren är tillverkad i ett stycke för att undvika problem som kan uppstå vid svetsning av sömmar. Isoleringskammaren har en väggtjocklek på 2,5 mm, vilket ger de bästa isoleringsvärdena och förhindrar uppvärmning av ytterväggen och därmed energiförluster. Den tunna väggen (tjocklek 1,2 mm) mellan den andra och tredje kammaren möjliggör en mycket god värmeöverföring av värmvattenets temperatur till mediet och sparar därmed energi och uppvärmningskostnader (låg energipåverkan). Det krävs alltså bara cirka 20 liter vatten för optimal uppvärmning. Den speciella elektroniska värmekontrollen säkerställer att temperaturen på uppvärmningsvattnet endast är högst 15 °C högre än medeltemperaturen. Avvikelsen mellan displayen och medeltemperaturen är därför högst +/- 1 °C och sparar därmed en enorm mängd energi och uppvärmningskostnader (låg energipåverkan). Med den elektroniska kontrollen kan du välja upp till 4 olika program. Temperaturinställningen ger möjlighet att ställa in upp till 4 temperaturer från 5 °C till 94 °C och upp till 4 cykeltider kan programmeras till 999 minuter. Det är också möjligt att förprogrammera och automatisera flera på varandra följande produktionsprocesser, så att ingen närvaro krävs. Manuellt ingripande är dock möjligt när som helst. Vattenkokaren värms upp tills temperaturkontrollen når den önskade temperaturen, som sedan bibehålls till slutet av cykeltiden. Processen avslutas automatiskt med en automatisk avstängning. Den automatiska kylningen genom vattenutbyte kyler mediet till önskad temperatur och det redan förprogrammerade nästa steg i bearbetningen startar automatiskt. Blandarens omrörare arbetar med ca 100 varv per minut och kan slås på eller stängas av när som helst. I slutet av produktionsprocessen släpps den flytande produkten ut via det stora DN 50-utloppet. Den här bordsmodellen av Milky:s multifunktionspanna FJ 50 PF kan göra nästan allt och erbjuder ett mycket bra pris-prestandaförhållande! Möjliga användningsområden: Ostkittel Yoghurt kittel Pastöriseringsanläggning Vattenkokare med flera användningsområden En överblick: Treväggig 50-liters multianvändbar vattenkokare med tre väggar Pastörisering, osttillverkning, yoghurttillverkning Underramen är 319 mm hög för bättre hantering Underställ med eller utan hjul Panna, utlopp och bas av rostfritt stål Extremt bra värmeöverföring från uppvärmningsvatten till medium Enkel hantering via kontrollpanelen eller Milky APP Inställning av 4 cykler (temperatur och tid) 4 programsäkringar på styrenheten Automatisk kylning Automatisk omrörare i rostfritt stål Nödstoppsbrytare Överensstämmer med alla hygienstandarder (HACCP). Användning: Ost tillverkas när mjölken blir sur och de fasta beståndsdelarna separeras från vasslen. Det finns olika typer av ost, men tillverkningen av alla ostar är mycket likartad: Beredning: Mjölken pastöriseras, utom när det gäller osttillverkning av råmjölk. Den önskade fetthalten bestäms individuellt genom att tillsätta eller separera grädde. Mjölken koaguleras: löpe eller mjölksyrabakterier (startkulturer) tillsätts till mjölken eller båda kombineras för att koagulera mjölken. Den så kallade ostmassan eller gelén bildas. Bearbetning av ostmassa: Så snart ostmassan har uppnått rätt fasthet skärs den upp med en ostharpa. Ju finare ostmassan är, desto mer vassle bildas och desto hårdare blir den färdiga osten. För att mer vassle ska kunna rinna ut värms ostmassan ibland försiktigt i slutet. Formning och pressning: När den önskade konsistensen för den önskade osttypen har uppnåtts fylls osten i de typiska ostformarna. Den återstående vasslen separeras från ostmassan genom formning och pressning. Saltbad: Ett saltbad tar bort mer vatten från ostens ytterväggar, vilket främjar bildandet av skorpa, intensifierar smaken och bevarar osten naturligt. Många fasta ostar får också ett skyddande lager av ostvax. Mognadsprocessen utvecklar den arom som är typisk för sorten, men färskost behöver inte mogna. Mognadslagringen beror på osttypen. Beroende på sorten vänds osten också, borstas, rullas i örter eller behandlas till exempel med ädelmögel. Lagring: En idealisk, konstant temperatur och hög luftfuktighet är viktiga för lagring av ost. För kall eller varm lagring och ljus kan skada kvaliteten och smaken. Tekniska data: Max. Medeltemperatur: 94 °C Nettovikt: 31 kg Max. Hastighet: 104 varv per minut Mixer: Hastighetskontroll ingår Kylning: Automatisk Temperaturinställning: 5 - 94 °C Uppvärmningseffekt: 4 kW Spänning: 400 V Min./Max. kapacitet: 25 l / 45 l Max. Kapacitet: 50 l Effekt av låg energi Uppvärmning: Elektrisk Tidsinställning: 1 - 999 min. Material: Rostfritt stål Mått: Mått: 76 x 76 x 78 cm Förpackningens mått: 81 x 72 x 87 cm Leveransens omfattning: 1 x Milky Pastöriserare, ost- och yoghurtkittel FJ 50 PF, 400V

76 276,97 kr*
st.
%
Milky Pastöriseringsmaskin, ost- och yoghurtkittel FJ 100 PF
Milky Pastöriser, ost- och yoghurtkittel FJ 100 PF, 400V Milky multi-purpose kettle FJ 100 PF är en 100-liters kittel i rostfritt stål för ost- och yoghurtproduktion. Dessutom kan den multifunktionella vattenkokaren användas för pastörisering av frukt och fruktjuice, uppvärmning av kalvmjölk, återlikvifiering av honung och produktion av honungsvax. Den multifunktionella vattenkokaren FJ 100 PF är en riktig höjdare för användare från många olika branscher. Vare sig det gäller restauranger, alpina stugor, hotell eller direktförsäljare övertygar FJ 100 PF med sin användarvänlighet och höga kvalitet! Den nya serien av Milky flergångskedlar med unik lågenergieffekt är ett kostnadsbesparande, ekonomiskt system med nya fördelar för användaren. FJ 100 PF är en treväggig vattenkokare i rostfritt stål med en fyllnadskapacitet på 120 liter (rekommenderad max. fyllnadskapacitet 110 L och min. fyllnadskapacitet 30 L), och tack vare sin speciella konstruktion är den unik: Den yttre vattenkokaren är tillverkad i ett stycke, vilket förhindrar problem som orsakas av svetsfogar. Med en väggtjocklek på 2,5 mm ger isoleringskammaren de bästa isoleringsvärdena och förhindrar nästan helt energiförluster genom uppvärmning av ytterväggen. Den 1,2 mm tunna väggtjockleken mellan den andra och tredje kammaren möjliggör å andra sidan en mycket god värmeöverföring av värmebehandlingsvattnets temperatur till mediet och sparar därför energi och uppvärmningskostnader (LE-effekt). För optimal uppvärmning krävs alltså endast ca 30-35 liter vatten. Sensorn för kontroll av vattennivån är mycket hjälpsam och visar meddelandet "Fyll på vatten" om pannan har för lite uppvärmningsvatten (t.ex. på grund av ånga). Om apparaten har en befintlig anslutning till vattenledningen fylls värmevattnet automatiskt på genom att trycka på knappen "RESET". Om vatten försvinner flera gånger utförs ett automatiskt STOPP för att kontrollera orsaken. Den elektroniska värmekontrollen säkerställer att temperaturen på uppvärmningsvattnet alltid är högst 15 °C högre än temperaturen på mediet. Avvikelsen mellan display- och medeltemperaturen är därför högst +/- 1 °C, vilket sparar energi och uppvärmningskostnader (LE-effekt). Med membranenheten kan du elektroniskt styra upp till 4 olika program. Temperaturinställningen ger möjlighet att ställa in upp till 4 temperaturer från 5°C - 94°C, och dessutom kan upp till 4 cykeltider programmeras till 999 minuter. Det är också möjligt att förprogrammera och automatisera flera på varandra följande produktionsprocesser, så att ingen närvaro krävs. Manuellt ingripande är dock möjligt när som helst. I slutet av processen kyls mediet till önskad temperatur med hjälp av automatisk kylning genom vattenutbyte och det förprogrammerade nästa bearbetningssteg startar automatiskt. Den automatiska omröraren arbetar vid 0-104 rpm, säkerställer en jämn uppvärmning av mediet och kan slås på och av när som helst. Ingen ombyggnad är nödvändig för ostproduktion. I slutet av processen släpps den flytande produkten ut via ett stort DN 50-utlopp. Den här golvstående versionen med stabila fötter och lutningsmekanism uppfyller alla krav till ett mycket bra pris-prestandaförhållande. Möjliga användningsområden: Ostkittel Yoghurt kittel Pastöriseringsanläggning Vattenkokare med flera användningsområden En överblick: Treväggig 100-liters multianvändbar vattenkokare med tre väggar Pastörisering, osttillverkning, yoghurttillverkning Underramen är 319 mm hög för bättre hantering Panna, utlopp + underrede av rostfritt stål Extremt bra värmeöverföring från uppvärmningsvatten till medium Effekt av låg energi Enkel hantering via kontrollpanelen eller Milky APP Inställning av 4 produktionsprocesser Automatisk kylning Automatisk omrörare i rostfritt stål Nödstoppsbrytare Överensstämmer med alla hygienstandarder (HACCP). Användning: Ost tillverkas när mjölken blir sur och de fasta beståndsdelarna separeras från vasslen. Det finns olika typer av ost, men tillverkningen av alla ostar är mycket likartad: Beredning: Mjölken pastöriseras, utom när det gäller osttillverkning av råmjölk. Den önskade fetthalten bestäms individuellt genom att tillsätta eller separera grädde. Mjölken koaguleras: löpe eller mjölksyrabakterier (startkulturer) tillsätts till mjölken eller båda kombineras för att koagulera mjölken. Den så kallade ostmassan eller gelén bildas. Ostmassa: När ostmassan har uppnått rätt fasthet skärs den i bitar med en ostharpa. Ju finare ostmassan är, desto mer vassle bildas och desto hårdare blir den färdiga osten. För att mer vassle ska kunna rinna ut värms ostmassan ibland försiktigt i slutet. Formning och pressning: När den önskade konsistensen för den önskade osttypen har uppnåtts fylls osten i de typiska ostformarna. Den återstående vasslen separeras från ostmassan genom formning och pressning. Saltbad: Ett saltbad avlägsnar mer vatten från ostens ytterväggar, vilket främjar bildandet av skorpa, intensifierar smaken och bevarar osten naturligt. Många fasta ostar får också ett skyddande lager av ostvax. Mognadsprocessen utvecklar den arom som är typisk för sorten, men färskost behöver inte mogna. Mognadslagringen beror på osttypen. Beroende på osttypen vänds osten också, borstas, rullas i örter eller behandlas med ädelmögel. Lagring av ost: En idealisk, konstant temperatur och hög luftfuktighet är viktiga för lagring av ost. För kall eller varm lagring och ljus kan skada kvaliteten och smaken. Tekniska data: Material: rostfritt stål Tidsinställning: 1 - 999 min. Kylning: Manuell LE-effekt: Ja Spänning: 400 V Temperaturinställning: 5 - 94 °C Max. Medeltemperatur: 94 °C Värmeeffekt: 6 kW Mått artikel (LxBxH): 82 x 102 x 135 cm Max. Hastighet: 1-104 UPM för mixern Nettovikt: 75 kg Uppvärmning: 6 kW Min./max. kapacitet: 30/110 liter Max. Kapacitet: 110 liter Mått: Mått: 82 x 102 x 135 cm Leveransens omfattning: 1 x Milky Pastör, ost- och yoghurtkittel FJ 100 PF

112 817,05 kr* 113 945,34 kr*
st.