Självhäftande bandage EquiLastic lila i korthet:


  • Mycket elastiskt, självhäftande bandage
  • 4,5 m utsträckt, 10 cm bred
  • Mycket rivfast på längden, men lätt att riva på tvären.
  • Håller inte fast vid pälsen och manen, bara vid sig själv.
  • Lätt att applicera även på svåra ställen

Självhäftande bandage EquiLastic 10 cm

Det mycket elastiska och självhäftande Equilastic-bandaget från Kerbl får inte saknas i en stabil första hjälpen-kit. Oavsett om det är en liten skada som kan behandlas utan veterinär eller om det behövs för väntetiden tills veterinären kommer. Ofta behövs ett självhäftande bandage som är mycket lätt att applicera, även på svåra ställen. Det självhäftande bandaget EquiLastic är 4,5 m långt i utsträckt form och är mycket motståndskraftigt mot att rivas på längden, men lätt att rivas på tvären. Detta innebär att det inte behövs någon sax vid appliceringen. Bandaget fastnar inte på pälsen eller håret, utan bara på sig självt, och kan därför lätt tas bort utan att lämna några klister-rester. Eftersom det är en engångsprodukt kan den kastas efter användning.

Det självhäftande bandaget får inte användas direkt på öppna sår! Lägg inte heller bandaget för hårt, eftersom det kan dra ihop sig.

Tips! Bandaget kan också användas som svansskydd under transport, men det är viktigt att det inte fästs för hårt.

En överblick:

  • Mycket elastiskt, självhäftande bandage
  • Allsäsongsbandage för stöd + andra bandage
  • Max. 4,5 m utsträckt, 10 cm bred
  • Mycket rivfast på längden, men lätt att riva på tvären.
  • Håller inte fast vid pälsen och manen, bara vid sig själv.
  • Lätt att applicera även på svåra ställen

Leveransomfattning:

1x Självhäftande bandage Equilastic 10 cm

Tillverkare "Kerbl"

Kerbl - tradition möter innovation inom jordbruket

Kerbl står inte bara för årtionden av expertis inom området för djurtillbehör, utan också för en djup koppling till jordbruket. Som ett globalt företag erbjuder Kerbl ett omfattande utbud, allt från jordbruksprodukter till tillbehör för ridsport och husdjur till stall-, trädgårds- och elstängseltillbehör. Med över 50 års framgång inom djuruppfödning och djurhållning är Kerbl ständigt engagerad i att förbättra vardagen för bönder, uppfödare och djurälskare genom innovativa lösningar. Upplev Kerbls värld - där tradition och framsteg går hand i hand.

Djurart: Häst

0 från 0 omdömen

Lämna gärna ett omdöme!

Dela din upplevelse av produkten med andra kunder.


Rulle bomull 8 st.
Rullat bomullsbandage Vaddförband av syntetiskt material för stoppning under en mängd olika förband. Tillverkad av krusade, icke-absorberande polyesterfibrer Särskilt mjuka och formstabila Kan avvecklas mycket lätt och är lämplig för direkt applicering på sluten hud på grund av sina hudvänliga egenskaper. Kan appliceras snabbt och enkelt på alla delar av kroppen. På grund av fiberstrukturen håller de enskilda bandageturerna bra fast vid varandra och glider inte. Rekommenderas särskilt i kombination med VetLastic för klövar och klövbandage för att ge det nödvändiga underlaget. Kan slitas av för hand Längd: 3 mBredd: 10 cm Leveransomfattning: 8 stycken i en klinikförpackning

211,44 kr*
st.
5x bomullsrulle VisCotto 10 cm x 6 m
5 x VisCotto rullvadd 10 cm x 6 mVisCotto rullvadd används för stoppning och hovvård. Extra mjuk, voluminös bomullsull i rullform.Tillverkad av 30 % bomull och 70 % viskosFör högsta absorptionsförmåga Innehåll: 5 stycken

387,73 kr*