MagicBrush Coat Shine & Mane Spray ManeCare i korthet:


  • Behaglig doft
  • D-panthenolkomplex skyddar huden mot uttorkning
  • Coat shine spray & balsam för långt hår i en och samma produkt
  • Med rik mandelolja
  • 1000 ml innehåll

 

Coat Shine & Mane Spray ManeCare från MagicBrush

ManeCare coat shine & mane spray från MagicBrush underlättar kamning av manen och svansen i torrt och vått tillstånd genom en speciell vårdblandning, vilket förhindrar brott och mattning vid borstning eller kamning. Sprayen ser till att huden och pälsen skyddas från att torka ut genom ett återfettningsmedel (D-panthenolkomplex) - D-panthenol lugnar även irriterad hud.

ManeCare Spray med behaglig doft underlättar inte bara kamning och putsning av mane och svans, utan är också ett balsam för långt hår och päls tack vare dess rika mandelolja och D-panthenol. Den ger hästen en silkeslen glans i många timmar.

MagicBrush ManeCare i en överblick:

  • Behaglig doft
  • D-panthenolkomplex skyddar hud och päls från uttorkning.
  • Lugnar irriterad hud
  • Särskild vårdblandning förhindrar brott och mattning
  • Underlättar kamning och grooming av mane- och svanshår.
  • Coat shine spray och balsam för långt hår i ett
  • Med rik mandelolja för att vårda hästens päls
  • Ger pälsen en silkeslen glans i många timmar.

Användning:

För bästa resultat skakar du sprayflaskan väl innan du använder den. Spraya på långt hår och päls och kamma/borsta omedelbart efteråt. Undvik kontakt med ögon och slemhinnor.

Leveransomfattning:

1x MagicBrush coat shine spray ManeCare

Tillverkare "MagicBrush"

MagicBrush - kultmärket inom hästvård

Med MagicBrush-hästvårds-set blir din häst skinande Ren.

De pigga, fräscha hästborstarna med det vackra trycket och de spännande färgerna ger glädje och glans i varje stall, i kombination med Wash&Shine Care Schampo och Care&Shine Care Spray - utan silikoner och med 100 % naturliga ingredienser - ger en extra silkeslen Glans. För att hålla ordning kan hästborstarna och hästschampot enkelt förvaras i MagicBrush Unicorn Bag. Så du är perfekt Förberedd: med renlighet, silkeslen glans och gott Humör.

Ordentlig skötsel med behaglig massage!

De speciella MagicBrush-håren tar bort torkad svett, lera och smuts enkelt och Snabbt. Pälsen blir mjuk och glänsande!

  • Renar
  • Masserar
  • Vårdar
  • Idealisk för byte av päls
  • tar enkelt bort hästhår och smuts från ridkläder, sadelmattor och ridstövlar

MagicBrush - bra för hunden

MagicBrush hundborste är idealisk för hundar med kort och medellång Päls. Hundborsten från Magicbrush borstar pälsen fint och rent, masserar din hund medan den borstar, kan tvättas i tvättmaskinen (max 60 °C) och tar även bort smuts från dina skor och hundhår från kläder och Möbler. De speciella borstarna ger en effektiv och skonsam Rengöring. Naturligtvis är borsten också idealisk för Våtrengöring.

Egenskaper: Vårdprodukter
Djurart: Häst

0 från 0 omdömen

Lämna gärna ett omdöme!

Dela din upplevelse av produkten med andra kunder.


Oster Equine Care Series Mane and Tail Brush
Oster Borste för mane och svans Oster Equine Care Series Mane and Tail Brush har bolltorn som försiktigt löser upp knutar. Den här Oster Equine Care Series Mane and Tail Brush har en genomtänkt design som gör det enkelt att kamma i alla riktningar. Inget mer brutet eller utdraget hår! Den här borsten för mane och svans har mjuka borst som effektivt borstar håret för att ta bort knutar med extra omsorg. Handtaget med komfortgrepp är också skonsamt för brudgummen. Komfortgrepp och runt borsthuvud för enkel hästskötsel. Oster Mane and Tail Brush på en översikt: Bryter eller drar inte ut håretsofistikerad designlätt att kamma i alla riktningarDet är lätt att reda ut trassel Färger: blå, rosa, björnbär, turkos Leveransens omfattning: 1x Oster borste för mane och svans

176,18 kr*
MagicBrush Hästborstar Classic
MagicBrush Hästborstar i 3 uppsättningar Classic Tre borstar, tre färger, en borst: Allroundborsten med välbefinnande effekt för hästskötseln ligger lätt och bra i handen och befriar snabbt hästen från envis smuts. Borstarnas speciella struktur och form rengör och masserar samtidigt och är lämplig för klöv-, ben- och pälsvård. Glad och glänsande renlighet! Med MagicBrush True Love blir din häst skinande ren! De speciella borstarna tar bort torkad svett, lera och smuts effektivt och snabbt. Din MagicBrush masserar din häst medan du städar. Din häst mår riktigt bra av det. De nya färgerna med det färgglada trycket på de nya hästborstarna MagicBrush True Love ger färg, gott humör och välbefinnande i varje ridhus. MagicBrush tar sig också in i trånga utrymmen. Det är därför som MagicBrush är perfekt lämpad för hovvård. Den känsliga hovens boll och kronan är naturligt skyddade. De speciella borstarna på MagicBrush är också skonsamma mot leder och ben. Dessutom är din MagicBrush idealisk för att skötas under pälsbytet och för schamponering. MagicBrush är lämplig för alla typer av hästhår. Med MagicBrush kan du enkelt rengöra hästhår och smuts från dina ridkläder och din sadelmatta. Till och med dina ridstövlar kommer att bli skinande rena igen med MagicBrush! MagicBrush Välvårdade hästar känns riktigt bra! MagicBrush Hästborstar i en överblick: känsliga områden på hästen skyddasborstarna kan även tvättas i tvättmaskinen vid behovbaksidan fungerar som svetsknivfinns som en uppsättning av tre i olika storlekarMagicBrush garanterar rena kläder, stövlar och sadelfiltar!Nya färger och färgglada tryck!MagicBrush rengör hovar, ben och päls!MagicBrush Naturligtvis tillverkad i EU Leveransens omfattning: 1x MagicBrush Hästborstar i 3 st. Classic

211,44 kr*
st.
MagicBrush Skin Care Balm SkinCare
MagicBrush Skin Care Balm SkinCareMed MagicBrush SkinCare hudlotion är det möjligt att behandla stressad och kliande hud som orsakas av en mängd olika miljöfaktorer. Den hjälper till att lindra klåda och vårdar intensivt de stressade hudlagren. Den speciella formeln med högkvalitativa ingredienser är inte fet, absorberas snabbt och har en långvarig effekt. Naturliga extrakt som calendula, morot och johannesört ger huden och pälsen ökad motståndskraft. Balsamet är särskilt populärt för känsliga områden som manekronan och svansens bakdel. Svavelvätskan som finns i balsamet minskar klåda och skrapsår.En överblick:Vårdbalsam för stressad hästhudSnabbt absorberad specialformulaNaturliga extrakt av ringblomma, morot och johannesört för hud och päls.Med svavelvätska för att minska klådaVäxtoljeblandningen ger långvarig och intensiv vård.Användning:Skaka väl före användning och applicera tunt en eller två gånger om dagen på de områden som ska behandlas och massera in.Leveransomfattning:1x MagicBrush Skin Care Balm SkinCare 500ml

Innehåll: 0.5 Liter (469,88 kr* / 1 Liter)

234,94 kr*
st.