Markförankring för solpanel 100 Watt i korthet:


  • 1,20 meter markankare
  • Inkl. monteringsverktyg
  • För 100 Watt solpanel

Spiralformat markankare 1.2 m - för 100 Watt solcellsmodul

Spiralankaret är idealiskt för att jorda utrustning för stängsel på betesmarker. Tidskrävande grävning hör nu till det förflutna! Den 1,2 meter långa jordstången är tillverkad av varmförzinkat T-stål och levereras med installationsverktyg. Skruvfundamentet skruvas vertikalt ner i marken inom några minuter.

Spiraljordankare i en överblick:

  • Totalhöjd markankare 120 cm
  • inkl. gänga
  • inkl. monteringsverktyg
  • för 100 Watt solcellsmodul

Leveransens omfattning:

1 x spiral, mark/hållande ankare

Tillverkare "Kerbl"

Kerbl - tradition möter innovation inom jordbruket

Kerbl står inte bara för årtionden av expertis inom området för djurtillbehör, utan också för en djup koppling till jordbruket. Som ett globalt företag erbjuder Kerbl ett omfattande utbud, allt från jordbruksprodukter till tillbehör för ridsport och husdjur till stall-, trädgårds- och elstängseltillbehör. Med över 50 års framgång inom djuruppfödning och djurhållning är Kerbl ständigt engagerad i att förbättra vardagen för bönder, uppfödare och djurälskare genom innovativa lösningar. Upplev Kerbls värld - där tradition och framsteg går hand i hand.

0 från 0 omdömen

Lämna gärna ett omdöme!

Dela din upplevelse av produkten med andra kunder.


%
AKO Solpanel 100 Watt inkl. laddningsregulator
Solpanel 100 Watt med laddningsregulatorSolcellsmodulen på 100 watt med laddningsregulator ger dig en kraftfull lösning för strömförsörjning till ditt elstängsel. För att säkerställa optimal fastsättning av solcellsmodulen på ditt elstängsel levereras den med ett fäste i rostfritt stål medföljer. Detta möjliggör en säker och stabil fastsättning. Solcellsmodulen ansluts direkt till 12-voltsbatteriet och är självreglerande så länge den är korrekt dimensionerad.Solcellsmodulen för stängselutrustning för betesmark innehåller en integrerad laddningsregulatorsom övervakar och styr laddningsprocessen för det anslutna batteriet. Laddningsregulatorn skyddar batteriet från överladdning, djupurladdning och överhettning, vilket förlänger batteriets livslängd. Dessutom möjliggör laddningsregulatorn en mer effektiv användning av solenergi, eftersom den justerar laddningsströmmen efter batteriets behov. Detta är särskilt viktigt om elstängselaggregatet har varierande strömförbrukning eller om solstrålningen varierar.Dessutom har enheten en 5 års prestandagaranti för solmodulen för att ge dig ytterligare säkerhet och tillförlitlighet. Med denna högkvalitativa solcellsmodul är du väl rustad för att driva din elstängselanläggning effektivt och på ett miljövänligt sätt.översikt:Pålitlig strömförsörjning för elstängselSjälvreglerande (om rätt dimensionerad)Effekt: 100 WattInkluderad laddningsregulator för längre batteritidInkl. galvaniserat fäste för batterilåda av metallMiljövänlig och kostnadseffektiv kraftgenereringUnderhållsfri drift från vår till höstLämplig för t.ex. AKO XDi 10000, XDi 150005 års funktionsgarantiMått:Bredd: 66,4 cmHöjd: 100,0 cmDjup: 3,5 cmOmfattning av leveransen:1x solcellsmodul 100 Watt inkl. laddningsregulator1x solcellskabel längd 200 cmObs: Metallbox ingår ej i leveransen.

4 585,96 kr* 4 877,08 kr*
st.