Hoppa till huvudinnehåll

GoLeyGo 2.0 Leash Vegas - Högkvalitativt hundkoppel tillverkat av äkta läder

GoLeyGo 2.0 kopplet Vegas är tillverkat av högkvalitativt och hållbart kohud och möjliggör med den patenterade GoLeyGo 2-0-förslutningen säker och snabb koppel med bara en hand.

Sätt på och av din hund kopplet med bara en hand och förbli elegant! GoLeyGo hundkoppel av högkvalitativt läder gör det möjligt. GoLeyGo hundkoppel Vegas med det patenterade magnetiska stängningssystemet är mycket mer praktiskt att använda än ett konventionellt hundkoppel med karbinhake. Hunden kan tas ur kopplet med bara en hand och sedan sättas tillbaka i kopplet. Hundkoppel och sele eller halsband är anslutna med den innovativa kulstift-metallkombinationen. Ett speciellt blickfång är det högkvalitativa utförande gjorda av slitstarkt nötskinn och den vävda handremmen. Med det medföljande adapterstiftet kan GoLeyGo hundkoppel Vegas enkelt kopplas till ditt befintliga halsband eller sele. Kopplet är steglöst justerbart (105 - 165 cm) och finns i olika storlekar och färger.

GoLeyGo i korthet:

  • Patenterat magnetisk stängningssystem med kulstift
  • Snabbt och säkert i och av koppel
  • Högkvalitativt slitstarkt nötskinn
  • Flätad handrem
  • Längd: 105 - 165 cm (steglöst justerbar)
  • Inkluderar adapterstift
  • Kulstiftet kan roteras 360°

Färger:

  • Svart
  • Brun

Bredd:

  • S (10 mm, för hundar upp till 15 kg)
  • M (20 mm, för hundar upp till 60 kg)

Leverans omfattning:

  • 1 x GoLeyGo 2.0 koppel Vegas
  • 1 x adapterstift (kulstift)
Färg: svart
Djurart: Hund
Djurstorlek: Mellanstora hundar, Små hundar
System för förslutning: Magnetisk
Material: Läder
Data enligt tillverkare. Förbehåll för fel och ändringar.

0 från 0 omdömen

Genomsnittligt betyg på 0 av 5 stjärnor

Lämna gärna ett omdöme!

Dela din upplevelse av produkten med andra kunder.


YouTube

GoLeyGo erbjuder dig ett innovativt och bekvämt sätt att leda ditt djur med sina magnetiska klickkoppelsystem för hundar och hästar. Kan tas på och av med bara en hand, robust och slitstarkt material av slitstarkt nylon och ett glasfiberförstärkt fäste - det är det som gör GoLeyGo unik. Flexibla koppellängder och mångsidiga bärmöjligheter ger dig och din hund maximal rörelsefrihet. För hästar finns den beprövade tekniken även med stabilt blyrep och elegant design. GoLeyGo kombinerar avancerad teknik med högsta kvalitet och sätter nya standarder inom djurhållning. Se själv och hitta de perfekta produkterna för dig och ditt djur på Agrarzone.

    Välj tillbehör

    %
    GoLeyGo adapter stift hundhalsband (2 stycken)
    GoLeyGo adapter stift hundhalsband (2 stycken)
    GoLeyGo 2.0 adapterstift - för alla hundhalsband och hundselar Med adapterstiften kan din hunds konventionella halsband och selar enkelt utrustas för GoLeyGo 2.0-stängningssystemet. Genom att helt enkelt skruva fast den på metallringen blir varje krage och sele kompatibel med GoLeyGo 2.0-stängningssystemet. Förpackningen om 2 finns i två olika storlekar och viktklasser. Efter fastsättning av Goleygo-adaptern kan små och stora hundar enkelt tas av och på med lämpligt koppel. Tack vare metallstiftet på adaptern och magnetlåset ansluts kopplet och kragen eller grimman oberoende av varandra. En enkel, snabb och säker upplåsning är möjlig även under full last, så att djuret snabbt kan släppas loss från kopplet i farliga situationer. 360° roterande och fritt svängbara kulhuvud på metallstiftet. En överblick: För användning med befintliga kragar och selar Lätt att skruva på metallringen 360° vridbart och fritt svängbart kulhuvud Storlek: S (för hundar upp till 15 kg) M (för hundar upp till 60 kg) Leverans omfattning: 2 x adapterstift (kulstift) Metallring ingår ej!

    91,24 kr* 102,66 kr* (11.12% sparat)