Dricksventil Vattennivå i korthet:


  • Särskilt lämplig för nyavvanda smågrisar.
  • Håller en konstant vattennivå
  • Fungerar med hjälp av vakuum
  • För montering på horisontella rör
  • Membranets dubbla livslängd

Vattennivåventilen är den optimala ventilen för att hålla en viss vattennivå konstant i en dricksflaska, vattentank eller liknande.

  • Särskilt lämplig för nyavvanda smågrisar, som lättare lär sig att dricka om de erbjuds en vattennivå, och för grisningsboxar där det alltid måste finnas vatten i tråget.
  • Fördel: Ventilen håller en konstant vattennivå, som en flottörventil, men rengöringen av vattennivån är mycket enklare eftersom ventilhuset är placerat ca 1,0 m över vattennivån.
  • Funktion: Vattennivån fungerar med hjälp av vakuum som verkar på ett gummimembran, vilket blockerar inflödet av vatten. Ventilen är utrustad med en integrerad stängningsmekanism, så att varje ventil kan stängas individuellt.
  • För montering på horisontella rör
  • Ventilen kan också stängas med en enkel handrörelse.
  • Dubbel livslängd för den nya typen av dubbelväggigt membran

Tips för ansökan: Konstant tryck på 1 till 3 bar - eller använd tryckreducerare - Rent vatten - eller filter, så att vattennivån inte täpps till - Täta anslutningen/utloppet från röret (med PTFE och tätningssnöre) för att undvika falsk luft - Vattenkapaciteten måste vara tillräckligt stor (ledningsrör) - Rengör/byt ut membranet genom att vrida bajonettlåset - Vattennivån i tråget för suggor är 4-5 cm hög, så att det inte finns foder i röret.

Antal djur: 1 - 30
Tryck: 0,5 - 3 bar
Vattenflöde: 2,5 - 7 liter/min.

Ursprung: EU

0 från 0 omdömen

Lämna gärna ett omdöme!

Dela din upplevelse av produkten med andra kunder.


Vattennivåns tipptråg
Vattennivåventilen är den optimala ventilen för att hålla en viss vattennivå konstant i en dricksflaska, vattentank eller liknande. Särskilt lämplig för nyavvanda smågrisar, som lättare lär sig att dricka om de erbjuds en vattennivå, och för grisningsboxar där det alltid måste finnas vatten i tråget. Fördel: Ventilen håller en konstant vattennivå, som en flottörventil, men rengöringen av vattennivån är mycket enklare eftersom ventilhuset är placerat ca 1,0 m över vattennivån. Funktion: Vattennivån fungerar med hjälp av vakuum som verkar på ett gummimembran, vilket blockerar inflödet av vatten. Ventilen är utrustad med en integrerad stängningsmekanism, så att varje ventil kan stängas individuellt. För montering på horisontella rör Ventilen kan också stängas med en enkel handrörelse. Dubbel livslängd för den nya typen av dubbelväggigt membran Tips för ansökan: Konstant tryck på 1 till 3 bar - eller använd tryckreducerare - Rent vatten - eller filter, så att vattennivån inte täpps till - Täta anslutningen/utloppet från röret (med PTFE och tätningssnöre), så att falsk luft undviks - Vattenkapaciteten måste vara tillräckligt stor (ledningsrör) - Rengöring/utbyte av membranet genom att vrida på bajonettlåset - Vattennivån i tråget för suggor är 4-5 cm hög, så att foder i röret undviks. Antal djur: 1 - 30Tryck: 0,5 - 3 barVattenflöde: 2,5 - 7 liter/min.

1 339,72 kr*
st.