Automatiskt surrningsband 1,8 m x 25 mm S-krok i korthet:


  • Fixa belastningen snabbt och enkelt
  • Kan dras ut och dras in steg för steg
  • För att rulla ihop - tryck på knappen
  • Remmen skyddas från väder och smuts
  • Kvalitetsband som bilbälten (polyester)
  • Överensstämmer med DIN EN 12195-2
Det automatiska surrningsbandet med indragningsfunktion 1,8 m x 25 mm S-krok fixerar din last enkelt och snabbt. Det 1,8 m långa bandet kan dras ut och dras in steg för steg. Det är mycket enkelt att dra tillbaka bandet med en knapptryckning. En högkvalitativ surrningsrem till ett förmånligt pris.

Säkerhetsbandet med S-krok har lång livslängd tack vare att bandet är skyddat från väder och smuts. Kvalitetsbandet är tillverkat av samma material som bilsäkerhetsbanden (polyester) och uppfyller kraven i DIN EN 12195-2.

Inga fler lösa band tack vare den automatiska upprullningsfunktionen!

Färg: blå
Form: S-krok
Längd: 1,8 m
Bredd: 25 mm
Tillåten dragkraft direkt: 300 kg
Tillåten dragkraft nedfällt: 600 kg
Tillverkare "Kerbl"

Kerbl - tradition möter innovation inom jordbruket

Kerbl står inte bara för årtionden av expertis inom området för djurtillbehör, utan också för en djup koppling till jordbruket. Som ett globalt företag erbjuder Kerbl ett omfattande utbud, allt från jordbruksprodukter till tillbehör för ridsport och husdjur till stall-, trädgårds- och elstängseltillbehör. Med över 50 års framgång inom djuruppfödning och djurhållning är Kerbl ständigt engagerad i att förbättra vardagen för bönder, uppfödare och djurälskare genom innovativa lösningar. Upplev Kerbls värld - där tradition och framsteg går hand i hand.

0 från 0 omdömen

Lämna gärna ett omdöme!

Dela din upplevelse av produkten med andra kunder.