10x svanshållare för ko Montafon i korthet:


  • Optimal för att binda upp stall
  • Förhindrar tillförlitligt nedsmutsning av kon.

MONTAFON-hållaren för svansar är optimalt lämpad för att binda upp bås och förhindrar på ett tillförlitligt sätt att kon blir smutsig. Dessutom är hållaren mycket användbar under mjölkningen, eftersom mjölkaren inte störs av kossans svans. Det övre gummit håller säkert fast i taket i stallet och kan inte glida när det är spänt.

Det övre gummit är kopplat till gummisnöret med hjälp av ett övre metallfäste. Gummisnöret fungerar som ett överbelastningsskydd och lossnar från den övre stigbygeln vid överdriven spänning. En perlonsnodd som är ansluten till gummisnodden gör att svansen kan hängas högre om det behövs (t.ex. under mjölkning). I den nedre änden finns snabbfästet för kosvansens svans. Den består av en låsstift och ett bottengummi.

Leveransomfattning: 10 stycken

Tillverkare "Kerbl"

Kerbl - tradition möter innovation inom jordbruket

Kerbl står inte bara för årtionden av expertis inom området för djurtillbehör, utan också för en djup koppling till jordbruket. Som ett globalt företag erbjuder Kerbl ett omfattande utbud, allt från jordbruksprodukter till tillbehör för ridsport och husdjur till stall-, trädgårds- och elstängseltillbehör. Med över 50 års framgång inom djuruppfödning och djurhållning är Kerbl ständigt engagerad i att förbättra vardagen för bönder, uppfödare och djurälskare genom innovativa lösningar. Upplev Kerbls värld - där tradition och framsteg går hand i hand.

Ursprung: Tyskland

0 från 0 omdömen

Lämna gärna ett omdöme!

Dela din upplevelse av produkten med andra kunder.


Övre gummikoppsvanshållare för kossor
Det övre gummit är lämpligt för Kerbl kohaler.

9,28 kr*
st.
Perlonsnöre för svanshållare för kor 4,5 mm
Perlonsnöre för svanshållare för kor 4,5 mm Svanshållare för kor är idealiska för att binda upp stallarna och förhindrar på ett tillförlitligt sätt att kon blir smutsig. Med hjälp av ett perlonsnöre, som är kopplat till gummisnöret, kan kossans svans hängas högre vid behov (t.ex. under mjölkningsprocessen). Leveransens omfattning: 1x perlonsnöre 4,5 mm

364,23 kr*
st.
Nedre gummiskotthållare för kossvansar
Det nedre gummit passar för Kerbl kohaler.

10,46 kr*
st.