AniScale vägningsplattform ensam i korthet:


AniScale djurvåg - enbart vägningsplattformAniScale

djurvåg är idealisk för vägning av stora djur. Djurvågen kan enkelt integreras i fångstsystem eller körgångar.

En överblick

:
  • Vägningsplattformen är täckt med en gummimatta.
  • säker ställning för djuret, bullerdämpande
  • mycket robust konstruktion
  • varmförzinkad
Obs: För att ansluta djurvåg till ett fångstsystem ska du använda anslutningsramen för att undvika att vägningsresultatet förvrängs.

Leveransomfattning:

1 x AniScale-vågplattform
Tillverkare "Kerbl"

Kerbl - tradition möter innovation inom jordbruket

Kerbl står inte bara för årtionden av expertis inom området för djurtillbehör, utan också för en djup koppling till jordbruket. Som ett globalt företag erbjuder Kerbl ett omfattande utbud, allt från jordbruksprodukter till tillbehör för ridsport och husdjur till stall-, trädgårds- och elstängseltillbehör. Med över 50 års framgång inom djuruppfödning och djurhållning är Kerbl ständigt engagerad i att förbättra vardagen för bönder, uppfödare och djurälskare genom innovativa lösningar. Upplev Kerbls värld - där tradition och framsteg går hand i hand.

Ursprung: EU
Djurart: Nötkreatur

0 från 0 omdömen

Lämna gärna ett omdöme!

Dela din upplevelse av produkten med andra kunder.


Betespanel 2,4 m
Modell: 2,4 m
Betesmarkspanel - robusta paneler för flexiDet galvaniserade stängselelementet för betesmarkspaneler är idealiskt för att bygga mobila och flexistängsel och finns med eller utan grind. WAHLkan fås med eller utan grind. Betesmark panel staket element utan grind Betesplattan utan grind är idealisk för att bygga mobila och flexibler-stängsel samt tillfälliga boxar och stallar. Det är också mycket populärt som stängsel för ridcirkel och longeringsplatser. Säkerhetspanelen förhindrar skador på djuren. När djuret hoppar upp på panelen kommer det inte in mellan panelerna. Den har en mycket bra och säker ställning tack vare den U-formade foten. Snabbkedjefästet underlättar och påskyndar sammankopplingen av flera paneler. Höjd på det övre röret 1,60 mTotalhöjd 1,70 mTillverkad av platt ovalt rör 50 x 30 x 1,5 mm.Avstånd mellan de klara rören 20 cmHelt varmförzinkad Betesmark panel staket element med grind Betesplattan med grind gör det möjligt att installera en passage i stängslet. Låsskruven används för att öppna och stänga staketet. Total höjd 2.20 mGrindbredd 1,10 mHelt varmförzinkad Storlekar: Staketelement utan grind 2,4 mStaketelement utan grind 3,0 mStaketelement utan grind 3,6 mStaketelement med grind 2,4 mStaketelement med grind 3,0 mStaketelement med grind 3,6 m

Från 4 119,90 kr*
%
AniScale djurvågs-vaggset
AniScale Animal Scale Weighing Set - Vägningsbalk med displayDjurvågenmed vågstativ är idealisk för att väga stora djur som nötkreatur, kor eller hästar. De robusta vägningsbalkarna är installerade under vägningsburen. AniScale-vägningsuppsättning i en överblick : Robusta vägningsbalkar är installerade under vägningsburen.Handtag på vägningsbalken för enkel transport och placeringDisplay med praktiskt bärhandtagMed LED-displayStabiliseringsfunktion, känner av vikten av rörliga djur.TarafunktionSammanfattning möjligMed batteri, drifttid per laddning ca. 30 timmarLaddare ingårAnmärkning: Stativ för displayen kan fås som tillval.

25 354,13 kr* 29 283,38 kr*
AniScale-stativ för visning
AniScale-stativ för displayDetrobusta stativet är optimalt lämpat för AniScale-displayen.

2 917,76 kr*
st.
%
Djurvåg AniScale Vägningsplattform med vågsats
AniScale vågplattform med vägningsset (utan paneler och utan skjutdörrar)Djurvågen med vågställning är idealisk för vägning av stora djur. Djuren kan lätt föras in i buren och hållas kvar under vägningsprocessen. Djurvågarna kan integreras i fångstsystem eller körgångar. Vägningsstället Vägningsplattformen är täckt med gummimatta. säker ställning för djuret, bullerdämpande mycket robust konstruktion varmförzinkad med 2 skjutdörrar, fram och bak inkl. 2 paneler 240 cm vardera Lätt att integrera i fångstsystem med palissader eller drivande korridorer. Vägningsuppsättningen robusta vägningsbalkar är installerade under vägningsburen. Handtag på vägningsbalkarna för enkel transport och placering. display med praktiskt bärhandtag med LED-display med batteri, drifttid per laddning ca. 30 timmar Laddare ingår Stativ för displayen kan fås som tillval Funktioner : Stabiliseringsfunktion, bestämmer vikten av rörliga djur. TarafunktionUppräkning möjlig Den kompletta uppsättningen består av ett vågställ och en vågsats. För att ansluta djurvågen till ett fångstsystem ska du använda anslutningsramen för att inte förvanska vägningsresultatet.

34 863,38 kr* 40 210,88 kr*