Ersättningsborste horisontell för HappyCow Duo i korthet:


  • Ersättningsborste för HAPPYCOW Duo
  • Borsthår av polyamid (PA)
  • Växlande körriktning för borstarna
Ersättningsborste

horisontell för HAPPYCOW Duo - mekanisk rengöringsmaskin för kor

Ersättningsborsten horisontell är lämplig för rengöringsborsten för kor HAPPYCOW Duo.

På ett ögonblick

:
  • Borsthår av polyamid (PA)
  • Högkvalitativa polyamidborstar garanterar långvarig användning
  • Byte av borstarnas löpriktning efter varje aktivering (60 s) säkerställer ett jämnt slitage av borstarna.
  • Borstarnas optimerade kontaktvikt garanterar djurvänlig användning

Leveransens omfattning:

1x ersättningsborste horisontell för HAPPYCOW Duo

.
Tillverkare "Kerbl"

Kerbl - tradition möter innovation inom jordbruket

Kerbl står inte bara för årtionden av expertis inom området för djurtillbehör, utan också för en djup koppling till jordbruket. Som ett globalt företag erbjuder Kerbl ett omfattande utbud, allt från jordbruksprodukter till tillbehör för ridsport och husdjur till stall-, trädgårds- och elstängseltillbehör. Med över 50 års framgång inom djuruppfödning och djurhållning är Kerbl ständigt engagerad i att förbättra vardagen för bönder, uppfödare och djurälskare genom innovativa lösningar. Upplev Kerbls värld - där tradition och framsteg går hand i hand.

Ursprung: Tyskland
Material: Polyamid

0 från 0 omdömen

Lämna gärna ett omdöme!

Dela din upplevelse av produkten med andra kunder.


Rengöringsmaskin för kor HAPPYCOW Duo
Ko-tvättmaskin HAPPYCOW Duo - rengör och masserar Med den helautomatiska rengöringsmaskinen HAPPYCOW Duo rengör nötkreaturen sig själva gärna, frivilligt och helt självständigt. Kon rengörs på huvudet, halsen, ryggen, rumpan och flanken. Djuren känner sig helt bekväma när de använder 2-borstmaskinen och det är intressant att se hur mycket de låter sig borstas och masseras. Genom den omfattande borstningen och massagen får huden bättre blodtillförsel och ämnesomsättningen stimuleras, mjölkavkastningen förbättras och värmeproduktionen ökar. De högkvalitativa polyamidborstarna på båda borstarna garanterar långvarig användning och den nyutvecklade elektroniken garanterar en problemfri och underhållsfri drift. Kor har ett behov av att skrubba och klia sig själva. På så sätt rengör de sig själva och blir av med parasiter, lavar och kvalster. Borstningen stimulerar och uppmuntrar blodcirkulationen. Användningen av en putsmaskin eller en boskapsborste är ett viktigt bidrag till konas välbefinnande och därför ett grundläggande krav för en hög mjölkavkastning. Djuren blir lugnare och deras välbefinnande ökar. Vår elektriska boskapsborste är lätt att installera. En sensor förhindrar att svanshåren fastnar. Alla ramdelar är galvaniserade och har testats för tuffast möjliga användning i lösa bostäder. Dessutom är Duo och Swing borstarna utrustade med ett intelligent styrsystem med display. I den detaljerade bruksanvisningen, som följer med varje maskin, hittar du all viktig information om installation, underhåll och felsökning. De elektriska boskapsborstarna är praktiskt taget underhållsfria. Lämplig smörjning vid intryckningspunkterna och byte av borstvalsarna i tid ökar livslängden och gör det attraktivt för djuren. HAPPYCOW Duo i en överblick: Mjölkavkastningen förbättras och yngligheten ökar. Högkvalitativa polyamidborstar garanterar långvarig användning Nyutvecklad elektronik för problemfri och underhållsfri drift flexikontrollenheten kan monteras i ett stänk- och dammtätt hölje (IP 56). Informativ display för indikering av driftsstatus Variabel justering av borstens körtid (7,5 - 120 s). Byte av borstarnas löpriktning efter varje aktivering (60 s) säkerställer ett jämnt slitage av borstarna. Optimerad kontaktvikt på borstarna garanterar djurvänlig användning Permanent smörjning under växellådans hela livslängd Säkerhetsavstängning (vridmomentberoende) Klar att koppla in för anslutning till 230 V-uttag Tekniska data: Spänning: 230 V / 50 Hz Effekt: 0,37 kW Hastighet: 60 rpm Vikt: 140 kg Mått (HxBxD): 115 x 40 x 105 cm Skyddsklass: IP56 Borstmaterial: Polyamid (PA) Leveransens omfattning: 1x rengöringsmaskin för kor HAPPYCOW Duo

30 668,77 kr*
st.
Ersättningsborste vertikal för HappyCow Duo
Ersättningsborste vertikal för HAPPYCOW Duo - helautomatisk rengöringsmaskin för korErsättningsborsten vertikal passar till rengöringsborsten för kor HAPPYCOW Duo. En överblick: Borstarna är tillverkade av polyamid (PA).Högkvalitativa polyamidborstar garanterar långvarig användningByte av borstarnas löpriktning efter varje aktivering (60 s) säkerställer ett jämnt slitage av borstarna.Borstarnas optimerade kontaktvikt garanterar djurvänlig användning Leveransens omfattning:1x ersättningsborste vertikal för HAPPYCOW Duo.

3 037,66 kr*
st.