BUSSE Snaffle MODENA hassel/kristall COB i korthet:


BUSSE Snaffle MODENA

BUSSE träns MODENA är en ultramodern träns av hög kvalitet med en perfekt anatomisk passform för en riktad men ändå skonsam åtgärd och samtidigt en klassisk design i det bästa italienska lädret.

Caveson

  • Maximal storleksjustering och förändrade vinklar för idealisk anpassning till anatomin hos den enskilda hästens huvud.
  • anatomisk design för en lugn positionering av bettet med direkt påverkan på läppar och tunga, för tydliga hjälpmedel och säker kontakt med en häst som närmar sig bettet med självförtroende
  • Extra kort, mjukt vadderat näsband placerat halvvägs upp på näsbenet för att minimera belastningen på känsliga nervbanor, blodkärl och benområden på näsryggen och kindbenet.
  • Hakremmen är optimalt placerad runt låren för att skydda läpparna och undvika tryck- och skavpunkter.
  • Extra damaskrem i kombination med hakremmen ger avlastning för underkäksgrenarna och omsluter hästens huvud mjukt och säkert.

halsstycke

  • avrundat och extra mjukt vadderat, delat huvudstycke som tar hänsyn till det begränsade utrymmet bakom öronen
  • upphöjt, individuellt längdjusterbart huvudstycke för optimal tryckfördelning och tryckminskning på kotorna
  • pro nature: tillverkad huvudsakligen av rent vegetabiliskt garvat läder
  • Caveson kan spännas på båda sidor.
  • Halsband justerbart på båda sidor
  • böjt pannband med stora, vita, glittrande kristallstenar
  • med bryggkrok, beslag av rostfritt stål av hög kvalitet
  • utan tyglar

färg:

  • svart/kristall
  • svart (vit)/kristall
  • hassel/kristall

Storlekar:

  • Fullblod
  • Warmblood
Tillverkare "BUSSE"

BUSSE Ridsport onlinebutik

BUSSE är känt för högkvalitativa och funktionella hästprodukter för erfarna Ryttare. Oavsett om det handlar om Busse ridstövlar, sadlar, hästtäcken eller Wildhorn Western-sadelkuddar samt knutna halster hittar du ett stort urval av BUSSE ridartiklar i vår Hästbutik. Bläddra igenom våra kategorier och upptäck BUSSE:s exklusiva Ridsportsortiment.

Letar du efter rätt hästfoder? I vår hästfoderbutik hittar du högkvalitativt hästfoder från regionen som T.Ex. Siglhorse och Leimüller samt ekologiskt hästfoder från Göweil.

Djurart: Häst

0 från 0 omdömen

Lämna gärna ett omdöme!

Dela din upplevelse av produkten med andra kunder.


BUSSE Snaffle EMOTION COB brun
Färg: brun | Storlek: VB
busse-tygle känslor-state-of-the-art, gosigt mjukt läderbrygga med perfekt, anatomisk passform Bussens BuDle-känslor är en modernaste, särskilt gosiga och lätta mjukt läder rense. Den är designad med en perfekt anatomisk passform och erbjuder ett riktat men ändå skonsamt inflytande som maximerar både effektivitet och komfort. Den anatomiska designen på ridvanorna säkerställer en tyst positionering av biten med direkt inflytande på läppar och tunga, vilket möjliggör tydlig hjälp och säker referens. Den speciellt korta, mjuka vadderade näsremmen placeras i en medelhöjd av näsbalen för att minimera belastningar på känsliga nervvägar, blodkärl och benområden. Hakremmen leds optimalt runt bettbenen för att skydda läpparna och undvika tryck- och skurpunkter. En ytterligare gana -flock i samband med hakremmen säkerställer att underkäkgrenarna lindrar underkäken och omger hästens huvud. Nackstycket på bussar Bridle Emotion är rundad och extra mjukt vadderad. Det tar hänsyn till det låga utrymmet bakom öronen och inkluderar en ökad, individuellt lång längd halsringning för optimal tryckfördelning och tryckreduktion på ryggkotorna. Brigen är tillverkad av mjukt läder med nyloninsats, vilket gör det särskilt gosigt, mjukt och lätt. Den är utrustad med en krökt huvudkamp med strass, rostfritt stålbeslag och träns krokar och levereras med en mjuk läderrem med dubbelt antal lädernöd och extra korta avstånd för optimalt grepp med mycket varierande tygstorlek. Översikt: modernt, gosigt mjukt läderbrygga Anatomisk design för tyst positionering av biten Extra kort, mjuk vadderad näsband Optimal tryckfördelning med nackbryggan och Ganaschenriemen Tillverkad av mjukt läder med nyloninsats Böjt pannband med strass Inklusive mjuka läderbälte tyglar Tekniska data: Material: Mjukt läder med nyloninsats Beslag: rostfritt stål leveransomfång: 1x bussarbryggkänslor inklusive mjukt läderbandsklämma faq Vad gör bussarna att tygla känslor så speciella? Busse-grenkänslan kännetecknas av sin modernaste design och dess högkvalitativa bearbetning. Den anatomiska designen av ridremmen och halsen säkerställer optimal tryckfördelning och hög komfort. Det erbjuder också ett riktat och skonsamt inflytande på läppar och tunga och möjliggör tydlig hjälp och säker referens. för vem är bussarna träns känslor särskilt lämplig? Busse Bringer Emotion är idealisk för att kräva ryttare som värderar komfort och material av hög kvalitet. Tack vare den optimala tryckfördelningen och den första klassbehandlingen erbjuder den en hög grad av komfort och är därför det perfekta valet för vardagsbruk och för speciella tillfällen.

1 655,01 kr*
BUSSE FEELING Träns FULL svartvitt
Färg: black-and-white | Storlek: WB
busse-trängselkänsla-stat-of-the-art högkvalitativ rens med en perfekt, anatomisk passform Bussens Brive-känslan är en modern högkvalitativ rens som erbjuder både ett riktat och skonsamt inflytande och en klassisk design. Den är gjord av första klass läder och kombinerar hantverk av första klass med moderna innovationer. Den anatomiska designen på ridremmen säkerställer en lugn positionering av biten med direkt inflytande på läppar och tunga och möjliggör tydlig hjälp och säker referens. Den speciellt korta, mjuka vadderade näsremmen placeras på näsbalens medelhöjd för att minimera belastningar på känsliga nervvägar, blodkärl och benområden. Hakremmen leds optimalt runt bettbenen för att skydda läpparna och undvika tryck- och skurpunkter. En ytterligare gana -flock i samband med hakremmen säkerställer att underkäkgrenarna lindrar underkäken och omger hästens huvud. Nackstycket på bussens tygkänsla är rundad och extra mjukt vadderad. Det tar hänsyn till det låga utrymmet bakom öronen och inkluderar en ökad, individuellt lång längd halsringning för optimal tryckfördelning och tryckreduktion på ryggkotorna. Dessutom är tränsen utrustad med en krökt huvudrem med strass, rostfritt stålbeslag och träns krokar. Det levereras inklusive en bältesskåp med dubbelt antal läderfästen och extra korta intervaller, vilket säkerställer optimalt grepp med en mycket varierande re -storlek. Översikt: modern högkvalitativ stag Anatomisk design för tyst positionering av biten Extra kort, mjuk vadderad näsband Optimal tryckfördelning med nackbryggan och Ganaschenriemen Böjd rubrik med strass Rostfritt stålbeslag och kontroll av kroken inklusive remmen Tekniska data: Material: First Class Leather Beslag: rostfritt stål leveransomfång: 1x bussarbryggkänsla inklusive ett remklipp faq Vad får bussarna att känna sig så speciella? Busse-grenkänslan kännetecknas av sin modernaste design och dess högkvalitativa bearbetning. Den anatomiska designen av ridremmen och halsen säkerställer optimal tryckfördelning och hög komfort. Det erbjuder också ett riktat och skonsamt inflytande på läppar och tunga och möjliggör tydlig hjälp och säker referens. för vem känner bussens träns särskilt bra? Busse -grenkänslan är idealisk för att kräva ryttare som värderar material av hög kvalitet, komfort och en klassisk design. Med sin perfekta, anatomiska passform erbjuder den ett riktat men ändå skonsamt inflytande och är därför det perfekta valet för vardagsbruk och för speciella tillfällen.

1 270,40 kr*
BUSSE Snaffle MONZA COB svartvitt
Färg: black-and-white | Storlek: VB
Busse Bridle Monza - Innovativ bit av nacke och optimal funktion från det bästa, italienska läderet Busse Trense Monza kombinerar en innovativ hals med optimal funktion och vacker design. Det är tillverkat av det bästa, italienska läderet, som ger det förstklassiga kvalitet och hållbarhet. Det är Pro -naturen, dvs den består av övervägande rent vegetabiliskt läder, vilket gör det till ett miljövänligt val. Den innovativa biten av detta tyg är rundad och extra mjukt vadderad. Det är uppdelat och tar hänsyn till det låga utrymmet bakom öronen för att säkerställa maximal komfort. Den ökade, individuellt längd -justerbara nackbron säkerställer optimal tryckfördelning och tryckreduktion på ryggkotorna. Detta säkerställer en trevlig känsla och förbättrar kontrollen och kontrollen vid ridning. Bussar Bridle Monza har en svensk ridnivare med en avsmalnande, extra bred och mjuk näsborre. Detta erbjuder ytterligare komfort och säkerställer exakt kontroll. Ridremmen kan sniffas in i nacken på båda sidor och avrundas av rostfritt stålbeslag och den böjda sten -dekorerade böjda bältet. Översikt: Bridle med innovativ nackstycke och optimal funktion Bästa, italienska läder Pro Nature: Från övervägande rent vegetabiliskt garvat läder rundade och speciellt mjuka vadderade nackstycken Swedish Bridle Halter med extra bred och mjuk underlagd näsband Rostfritt stålbeslag och böjda huvudremmar med strass Tekniska data: Material: Bästa, italienska läder Beslag: rostfritt stål leveransomfång: 1x bussarbryggning Monza utan tyglar faq Vad gör Busse Bridle Monza så speciell? Busse Dreench Monza kännetecknas av dess innovativa nackstycke och dess optimala design. Det är gjord av det bästa, italienska läderet och erbjuder högsta komfort och optimal kontroll med extra bred och mjukt underlagad näsa och optimal kontroll. för vem är Busse Trense Monza särskilt lämplig? Busse Dreench Monza är det perfekta valet för ryttare som ställer höga krav på estetisk design och funktionalitet. Det erbjuder en hög grad av komfort och kontroll och är därför idealisk för vardagsbruk och speciella tillfällen.

2 435,90 kr*