Kerbl automatisk kycklingdörr i korthet:


 • Automatisk kycklingflik
 • Dagsljusberoende styrning med ljussensor
 • Tidsberoende kontroll
 • Manuell styrning, på enheten eller via ansluten tryckknapp

Automatisk kycklingdörr - elektronisk dörröppnare för hönshuset

Med den automatiska kycklingdörren kan kycklingluckor, dörrar eller skjutreglage på hönshus öppnas och stängas automatiskt beroende på tid på dygnet eller ljusstyrka.

Den automatiska kycklingdörren är utrustad med säkerhetsfunktioner. En oavsiktlig öppning vid blixtnedslag kan förhindras genom en tidsfördröjning av ljussignalen. Om glidaren stöter på motstånd från ett djur under stängningen stoppas processen och upprepas sedan.

Den automatiska hönsklaffen har flera funktioner för att öppna/stänga klaffen:

 • Ljussensor: Kycklingklaffen styrs av dagsljuset med en ljussensor.
 • Timer: Kontrollen av kycklingdörren är tidsberoende. Man kan skilja mellan vardagar och helger.
 • Manuell styrning: Direkt på enheten eller via en ansluten knapp.

En överblick:

 • Automatisk kycklingdörr
 • Drift på nät och batteri är möjlig.
 • Dagsljusberoende styrning med ljussensor
 • Tidsberoende kontroll
 • Manuell styrning, på enheten eller via ansluten tryckknapp

Leveransens omfattning:

 • Styrenhet med integrerad motor och kabeldragning
 • Nätadapter 230V
 • Batterier (4 x AA, finns redan i enheten)
 • Ljussensor
 • Remskiveuppsättning (4 stycken)
 • Bruksanvisningar

Montering av kycklingfliken:

Planera monteringssituationen och särskilt ledningsdragningen från kycklingdörren till enheten. Mät hönsklappens öppning och förse den med en lämplig skjutdörr med styrskenor. Lämpliga glidare och ytterligare remskivor finns som tillbehör i vår butik. Om du vill förse den automatiska hönsdörren med nätspänning, se till att det finns ett 230-voltsuttag i närheten. Strömförsörjningen och enhetens monteringsplats måste skyddas mot regn. Den automatiska hönsdörren Kerbl är inte kompatibel med skjutreglage eller luckor som har en självlåsande mekanism.

Tekniska data:

 • Min. vikt för glidare: 0,5 kg
 • max. Vikt för glidare: 2,5 kg
 • Max. Lyfthöjd: 60 cm
 • Strömförsörjning: 230 volts nätdrift (nätadapter för 12 volts drift) eller batteridrift (4 x AA).
Tillverkare "Kerbl"

Kerbl - tradition möter innovation inom jordbruket

Kerbl står inte bara för årtionden av expertis inom området för djurtillbehör, utan också för en djup koppling till jordbruket. Som ett globalt företag erbjuder Kerbl ett omfattande utbud, allt från jordbruksprodukter till tillbehör för ridsport och husdjur till stall-, trädgårds- och elstängseltillbehör. Med över 50 års framgång inom djuruppfödning och djurhållning är Kerbl ständigt engagerad i att förbättra vardagen för bönder, uppfödare och djurälskare genom innovativa lösningar. Upplev Kerbls värld - där tradition och framsteg går hand i hand.

Driftsätt: Batteri, Sladd
Strömförsörjning: 230 Volt

1 från 1 omdömen

5 från 5 Stjärnor


100%

0%

0%

0%

0%


Lämna gärna ett omdöme!

Dela din upplevelse av produkten med andra kunder.


22 april 2020 20:41

Hühnerklappe Steuerung von Kerbl !

Lieferung von Agrarzone sehr schnell ! Die Montage und Programmierung der automatischen Hühnerklappe laut mitgelieferter Bedienungsanleitung sehr einfach. Die Steuerung der Hühnerklappe ist sehr wertig ausgeführt und funktioniert einwandfrei !

%
Automatisk skjutdörr för höns
Skjutdörr för automatisk kycklingdörrSkjutdörr för automatiska kycklingdörrar är ett tillbehör till den automatiska kycklingdörren . Skjutdörren är speciellt utformade för automatiska kycklingdörrar och finns i två olika storlekar. Med den automatiska kycklingdörren kan klaffar, dörrar eller skjutdörr öppnas och stängas automatiskt i hönshusen.Storlekar:220 x 330 mm, aluminium, komplett monteringssats (inkl. styrskenor).300 x 400 mm, aluminium, komplett monteringssats (inkl. styrskenor)430 x 400 mm, aluminium, komplett monteringssats (inkl. styrskenor)Observera: Kontrollenheten ingår inte i leveransen.

243,33 kr* 289,70 kr*
Ersättningsljusgivare för automatisk kycklingdörr
Ersättningssensor för automatiskkycklingdörrErsättningssensor för automatisk kycklingdörr. Den automatiska kycklingdörren kan användas för att automatiskt öppna och stänga luckor, dörrar eller skjutreglage på fjäderfähus. Den automatiska hönsdörren har flera funktioner för att öppna/stänga skjutdörren. En överblick: dagsljusberoende styrning med ljussensorTidberoende styrning kan man skilja mellan veckodagar och helger.Manuell styrning, på enheten eller via ansluten tryckknapp Både batteri- och nätdrift är möjlig.längd: 98 cm Leveransomfattning: 1 x ljussensor lämplig för t.ex. Kerbl automatisk kycklingdörr

76,39 kr*
st.
Ersättningsskivor för automatisk kycklingdörr
Utbytesrullar för den automatiska hönsdörren. Med hjälp av remskivorna till den automatiska hönsdörren kan du ändra strängens riktning om reglaget inte är fäst direkt under kontrollenheten. Förpackning med 4 stycken Plast Färg: röd

39,30 kr*
st.
Anslutningskabel för 12V bilbatteri / batteri för betesstängsel
Anslutningskabel för bilbatteri och batteri för betesstängselAnslutningskabeln för bilbatterier och batterier för betesstängsel kan användas för att driva 12-voltsenheter som t.ex. automatiska hönsdörrar.En överblick:Kompatibel med alla batterianordningar från Kerbl, AKO, Corral eller vanliga bilbatterier.Med 2 A säkring för överspänningsskyddEn batterikapacitet på 1 Ah = 1 000 mAh motsvarar en drifttid på ca 1 år (utan att ta hänsyn till typiska självurladdningseffekter för batterilagringsenheter).Hålplugg 5,5 x 2,1 mmTekniska data:Spänning: 12 V DCSäkring: 2 AKabellängd: 3 mVikt: 180 g

196,96 kr*
st.
%
Solbatterisats för automatisk kycklingdörr
Solbatteri för elektrisk kycklingdörr - Öppna kycklingdörren automatiskt.Du behöver aldrig byta batterier igen! Gör din automatiska kycklingdörr helt självförsörjande med solcellsbatteriet för automatisk kycklingdörr. Solcellssetetet innehåller allt du behöver för att driva din kycklingdörr med solenergi.Solbatteri för kycklingdörr i en översikt:Redan 7 soliga dagar per år räcker för en säker kontinuerlig drift.Monteringssats för variabel montering av solcellsmodulen ingårTotalt 5 m kabel för en flexible installationEn lysdiod indikerar när solstrålningen är tillräcklig för laddningsprocessen.Lämplig för utomhusbrukGäller från och med version 1.3 av den automatiska hönsdörren (från 2018).Tekniska dataSolcellsmodulens spänning: 6 V DCEffekt solcellsmodul: 10 WBatterispänning: 3,7 VKapacitet: 2.200 mAhBatteriteknik: LiPoVikt: 1,18 kgSkyddsklass: IP65Mått:34,7 x 23,5 x 1,7 cm (L x B x H)

672,25 kr* 695,43 kr*
st.
Självlåsande anordning för automatisk kycklingdörr
Självlåsande för automatisk kycklingdörr Med den här eftermonteringssatsen för den automatiska hönsdörrens reglage har rävar, tvättbjörnar & co. inte längre någon chans. När det nedre stoppet är nått låser bultarna dörren. Nu kan man inte längre dra upp reglaget och djuren är säkra från potentiella angripare. Självlåsande för automatisk kycklingdörr på en gång: Eftermonteringssats för kycklingdörr Skjutdörr.Efter att ha nått det nedre stoppet trycker spiralfjädrarna bultarna utåt och låser dörren så att den inte längre kan höjas.Enkel montering tack vare den perforerade planenKomplett uppsättning med alla nödvändiga skruvar Observera: Kycklingdörren ingår inte i leveransen.

220,14 kr*
st.