Aesculap sladdlös klippmaskin Libra i korthet:


  • Perfekt för hundar och katter
  • Sladdlös för ökad rörelsefrihet
  • 120 minuters användning tack vare 2 batterier
  • Kraftfull, pålitlig och ergonomisk
  • Professionell djurklippare "Tillverkad i Tyskland"

Aesculap sladdlös klippmaskin Libra

Hundklipparen från Aesculap imponerar med sin kraftfulla likströmsmotor. Den arbetar särskilt tyst och ger 2 300 slag per minut.

Med den sladdlösa Aesculap Libra har du större rörelsefrihet när du klipper ditt husdjur. Tack vare de två högkvalitativa Li-Ion-batterierna är klipparen optimalt lämpad för kontinuerlig drift, batterierna har en drifttid på upp till 60 minuter och är fullt laddade igen efter bara 50 minuter. Den kraftfulla, kullagerförsedda motorn med 2300 slag per minut ger ett konsekvent och exakt klippresultat. Aesculap-maskinen är optimalt skyddad mot överhettning tack vare det väl avstämda ventilationssystemet och det lätt rengjorda luftfiltret. Höljet är tillverkat av okrossbar specialplast och är därför mycket robust.

Hundklipparen från Aesculap är nästan helt vibrationsfri i drift. Detta gör det möjligt att arbeta med låg trötthet under lång tid. Trimmerns smala, ergonomiska design gör den mycket bekväm att hålla i handen. Omkopplaren på baksidan av maskinen ger bekväm enhandsmanövrering. Med GT207-adaptern blir din batteridrivna klippare enkelt en sladdansluten version. Koppla bara in adaptern i stället för batteriet och njut av oavbruten drift (adaptern ingår inte).

Översikt:

  • Perfekt för husdjur
  • Sladdlös för ökad rörelsefrihet
  • Nästan vibrationsfri drift
  • Konsekvent goda skärresultat
  • Slitstark oscillerande spak i metall
  • Upp till 60 minuters användning
  • Kontinuerlig drift är möjlig med ett andra batteri
  • Ventilationssystem och luftfilter skyddar mot överhettning
  • Lång livslängd
  • Smalt, ergonomiskt format hölje
  • Arbete med låg trötthet
  • Kabeldrift möjlig med GT207-adapter

Teknisk data:

  • Driftsätt: Batteri
  • Drivning: DC-motor
  • Växellåda: Planetväxel
  • Batteriteknik: Li-Ion
  • Batterikapacitet: 1 200 mAh
  • Batteritid: ca 60 min
  • Laddningstid för batteriet: ca 50 minuter
  • Ljudtrycksnivå: ca 65 dB
  • Skärhastighet: ca 2 300 slag/minut
  • Vikt: 475 g (inkl. batteri och rakhuvud)
  • System för rakhuvud: Aesculap Favorita

Leveransomfattning:

1x Aesculap Libra klippare (GT216)
1x laddningsstation (GT207)
2x Li-Ion-batterier (GT201)
1x Aesculap Clipper Oil (GT604)
1x bruksanvisning
1x robust plastfodral

Obs: Leverans utan rakhuvud.

Tillverkare "Aesculap"

Köp AESCULAP klippmaskiner för proffs och veterinärer

Sedan 1912 står det Tyska varumärket AESCULAP för hög Kvalitet. Som premiummärke inom klippmaskiner och pälsvård finns produkterna i Tyskland i cirka 80 % av de professionella hundfrisörsalongerna och i över 90 % av alla Veterinärmottagningar. Klippmaskiner, klipphuvuden och tillbehör för olika områden hittar du här hos oss!

Aesculaps klippmaskiner för veterinärer

Sladdlösa klippare och trimmers för speciella små områden inom veterinärklippning, T.Ex. rygg, nacke, tassar och Ansikte.

  • Aesculap ISIS: Trimmer för detaljklippning, batteritid Max. 40 minuter Aesculap FORTIS: Hybridmaskin med rakhuvud, batteritid Max. 60 Min. Aesculap LIBRA: Hybridmaskin - nät- och batteridrift möjlig, batteridrift Max. 60 Min. Aesculap VEGA: Trimmer för detaljklippning, körtid Max. 100 minuter Aesculap FAVORITA II kraftfull och smidig hantering, för daglig kontinuerlig användning

Rakhuvuden för Favorita och Libra Original rakhuvuden från Aesculap

Aesculap klippmaskiner för husdjur och lantbruksdjur

Genom det bredda produktsortimentet av klippmaskiner, klipphuvuden och tillbehör finns det rätt utrustning för alla!

Klippmaskiner för stora djur som hästar, nötkreatur och Får:

  • Fullklippning, låg ljudnivå, stabil klippningsprestanda
  • Full klippning, låg ljudnivå, körtid ca 80 Min.
  • idealisk för "cow-fitter", körtid Max. 70 minuter
  • Nätansluten, särskilt för Får.

För uppfödare och "groomers":

  • Nätansluten eller med batteri, körtid Max. 60 Minuter.
  • Nätansluten eller med batteri, SnapOn System, Lämplig för kontinuerlig körning
  • SnapOn System, kraftfull och jämn gång för daglig användning

För efterbehandling och Detaljarbete:

  • Trimmer för detaljklippning, körtid Max. 100 minuter
  • Trimmer för detaljklippning, körtid Max. 40 Minuten

Original Aesculap Rakhuvuden:

  • Rakhuvud: Anerkannte Qualität für den profesionellen Einsatz
  • clip-on kammar: 5 metallkammar (13 - 25 mm)
Laddningstid för batteriet: 50 min
Batteri Varaktighet: 60 min
Ljudnivå: 65 dB
Ursprung: Tyskland
Slagfrekvens: 2300 H/min
Kraft: 9 W
Driftsätt: Laddningsbart batteri
Djurart: Hund, Katt

0 från 0 omdömen

Lämna gärna ett omdöme!

Dela din upplevelse av produkten med andra kunder.


Aesculap Strömförsörjningsadapter för Favorita CL, Libra, FAV5 CL och Hybrid
Adapter inkl. strömförsörjning för hybridmaskiner Med GT207-adaptern blir din batteridrivna klippare enkelt en sladdansluten version. Koppla bara in adaptern i stället för batteriet och njut av oavbruten drift. För Favorita CL, Libra, FAV5 CL och Hybrid Observera: Endast adaptern inklusive strömförsörjning ingår i leveransen.

1 269,21 kr*
st.
Aesculap Batteri för GT200, GT210, GT300
Aesculap Ersättningsbatteri för klippare GT200, GT210, ST300 Med utbytesbatteriet har du upp till 60 minuter mer klippglädje med favorita CL GT206. Batteriet är helt laddat på 50 minuter.

1 022,39 kr*
st.
%
Aesculap Kamsats Favorita för GH700, GT736, GT746, GT710
Kerbl Monterbar kam set Favorita Den högkvalitativa uppsättningen av kammar är avsedd för Favoritas rakhuvuden GH700, GT736, GT746 och GT710. Kammen för redskap garanterar ett jämnt och optimalt klippmönster i olika klipplängder och är lätt att flytta. Glider lätt genom pälsen. Klipphuvudena kan enkelt och snabbt fästas. Perfekt set bestående av 5 klippbara kammar (finns endast som ett set). Observera: För Favorita-modeller äldre än produktionsdatum mars 2016 behöver du också svansuppsättningen GT145 för att använda kammarna.

470,00 kr* 517,01 kr*
st.
Aesculap Skärmaskin vägghållare
Aesculap Vägghållare för djurhårklippare - universell hållare för hårklippare Lämplig hållare för den elektriska klipparen för att skruva fast på vertikala ytor. Vägghållaren Aesculap är idealisk för alla professionella groomers eller veterinärer och för alla som älskar ordning. Med den här universella klipphållaren är din hårklippare för husdjur perfekt förvarad. Montera den bara vertikalt på väggen med två skruvar. Lämplig för sladdanslutna klippare. År 1912 nåddes ytterligare en milstolpe i Aesculap:s framgångssaga med uppfinningen av den första elektriskt drivna klipparen. Som premiummärke inom området för klippmaskiner och pälsvård är vi medvetna om vårt ansvar gentemot professionella och privata användare när det gäller konsekvent hög kvalitet! För närvarande finns klippare från Aesculap i cirka 80 % av de professionella hundfrisörsalongerna och i mer än 90 % av alla veterinärmottagningar i Tyskland.

364,23 kr*
st.
Aesculap Stativ för skärhuvud
Aesculap Stativ för skärhuvud Rakhuvudkassett för att förvara 5 rakhuvuden inom räckhåll. Ställningen för klipphuvuden på Aesculap är idealisk för att förvara upp till 5 klipphuvuden på ett bekvämt och säkert sätt. Med plaststället hittar du alltid rätt klipphuvud för din klippmaskin. Skärhuvudkassetten är tillverkad av röd plast och passar till alla Aesculap klipphuvuden.

258,45 kr*
st.
Aesculap Klippmaskinolja 90 ml
Aesculap Skärmaskinolja 90ml Specialoljan för alla Aesculap klippmaskiner är lämplig för alla rörliga delar på och i klipphuvudet. Klippmaskinsoljan säkerställer optimal smörjning av alla rörliga delar i klipphuvudet. Oljan är också perfekt lämpad för alla vanliga märkesklippare. En överblick: inte förhärdar och inte håller ihop passar också till alla vanliga klippare Innehåll: 90 ml Leveransens omfattning: 1x Aesculap clipper oil 90ml

Innehåll: 0.09 Liter (1 187,00 kr* / 1 Liter)

106,83 kr*
st.
Aesculap Rakhuvud Favorita
Aesculap Rakhuvud FavoritaErkänd kvalitet för professionell användning - 100 % tillverkad i TysklandTack vare det speciella Aesculap-kolstålet har Favoritas klipphuvuden en betydligt högre klippkapacitet än konventionella klippset. Den goda bearbetningskvaliteten hos Aesculaps CNC-bearbetningscentra garanterar en jämn och hög kvalitet. De övre och undre plattorna på Aesculaps klipphuvuden är frästa och profilerade. Den högklassiga ytfinishen garanterar ett högt korrosionsskydd. Som ett resultat av detta är skärsatserna mycket hållbara, kan slipas flera gånger och är optimalt lämpade för professionell användning inom hundvård eller veterinärsektorn.Skötselråd:För att rakhuvudet ska ha en optimal livslängd är det viktigt med regelbunden och korrekt skötsel. Rengör skärplattorna med en mjuk trasa eller borste. Se till att tandlägena är rena. För att förhindra korrosion när du använder desinfektionsmedel ska du torka rakhuvudet ordentligt.Efter torkning, olja in de rörliga delarna på klipphuvudena med speciell klippolja (GT604). Klippbladen måste oljas före varje användning när klipphuvudet är monterat. Under arbetet, oljera var 5-10 minut. Lägg 3 droppar olja på tänderna och 2 droppar mellan tänderna. Oljespray med en tub som tillbehör är också mycket lämplig för att smörja in mellan klippbladet. Detta skapar ännu mer tryck och fördelar oljan bättre mellan bladen.Efter oljningen ska du låta maskinen gå på tomgång i några sekunder så att oljan kan spridas väl och inte överförs till djurets hår. Med rätt underhåll och skötsel kan rakhuvudenas hållbarhet ökas med upp till 20 %. Återställning kan också fördröjas.Översikt:Aesculap kolstålMycket lång skärförmågaKan slipas om flera gångerHög bearbetningskvalitet tack vare Aesculaps CNC-bearbetningscenter.Alla delar är frästa och profilslipadeHögkvalitativ ytbehandlingHögt korrosionsskyddTillverkad i TysklandPassar bland annat till följande klippare:Aesculap Favorita IIAesculap Favorita CLAesculap Favorita CLiAesculap LibraAesculap SpeedAesculap Elektra IIAesculap Ehmann turbo-lineSkärlängd:GH700, 0,05 mmGH703, 0,1 mmGH712, 1,0 mmGH715, 2,0 mm (korta tänder)GT710, 1,8 mmGT730, 0,5 mmGT736, 1,0 mm (Grov tand)GT742, 2,0 mm, (långa tänder)GT746, 1,5 mm (Grov tand)GT748, 3,0 mm (Grov tand)GT749, 2,8 mm (bred)GT754, 3,0 mm (Fintandig)GT758, 5,0 mmGT770, 7,0 mmGT772, 0,7 mm (för ansikte och tassar)GT779, 9,0 mmGT782, 12,0 mmGT784, 16,0 mm

1 034,15 kr*
Aesculap Hjälpmedel för precisionsjustering Torqui Favorita
Aesculap Hjälpmedel för precisionsjustering Torqui Favorita GT142 Den här "momentnyckeln" gör det enkelt att justera alla Favorita rakhuvuden. Fördelar med Torqui i ett svep: exakt grundinställning av plåttrycket Längre livslängd för rakhuvudet tack vare längre intervall för efterslipning. konsekventa skärprestanda enkel hantering inga förkunskaper krävs liten, praktisk, underhållsfri precisionsinstrument "Tillverkad i Tyskland". passar för alla Favorita rakhuvuden Alla Favorita rakhuvuden kan eftermonteras med en motsvarande rattskruv.

669,80 kr*
st.