Valv och vinsch av ståltråd


Köp lyftanordning, replyft och repvinsch på Agrarzone

Stark, säker och solid: Med repvinsch, replyft och replyft får du mer kraft när du drar och flyttar stora laster och föremål. Inom jord- och skogsbruk, verkstäder, byggbranschen och till och med inom båtbranschen är kabelvindor och kabelhissar praktiska vardagshjälpare när det gäller att flytta last på ett säkert sätt och med maximal kraft.

  • För att lyfta, sänka, dra och flytta stora laster och vikter.
  • För verkstäder, jordbruk, skogsbruk, konstruktion, terrängkörning och båtar
  • Som handvinsch eller elektrisk vinsch med fjärrkontroll
  • Exakt utförande och smidig mekanik
  • Starkt, pålitligt och hållbart material
  • Oslagbart pris-prestandaförhållande

Elektriska vinschar, manuella vinschar och vajerlyft - Premiumvinschar i onlinebutiken Agrarzone

Du letar efter en lämplig vinsch eller vajerlyft? På Agrarzone har vi elektriska vinschar, linor och manuella vinschar för alla behov och fordon. I vår webbshop Agrarzone kan du köpa lämpliga vinschar för traktorer, bilar, släpvagnar, offroad och skogsbruk.

Med en Kabelvinsch och lämplig stålkabel eller plastrep kan du dra och flytta tunga föremål och laster. Detta görs genom att linan lindas på en trumma (vinsch).

För bara några år sedan var det svårt att flytta vinschen. Numera finns det Manuella kabelvinscharsom är anpassade till kraven på en kraftfull och säker godstransport.

Vid kommersiell användning, t.ex. i verkstäder eller i byggbranschen, är Elektriska vinschar populär och funktionell. 230V vinscharna drivs av en kraftfull elmotor, vilket gör det möjligt att flytta lasten bekvämt och exakt.

Elektrisk vinsch 230V för traktor, bil, släpvagn och skogsbruk

Kraftig,säker och med ett utmärkt pris-prestandaförhållande: detta är de Elektriska vinscharsom du kan köpa till ett bra pris i Agrarzone webbutik. Här hittar du din vinsch 230V för varje tillämpning och utmaning.

Med en elektrisk vinsch med fjärrstyrning är det inte längre någon större ansträngning att transportera tunga varor och byggmaterial. Den elektroniska kabelvinschen lämpar sig för bekväm elektrisk lyftning och sänkning av laster och är därför en populär vardagshjälpare inom jord- och skogsbruk samt i verkstäder. Den elektriska kabelvinschen 230V finns i olika versioner som kapstanvinsch, lyftvinsch, traversvinsch eller dragvinsch.

Elektrisk kabelvinsch med fjärrkontroll för alla användningsområden

Din Elektrisk vinsch 230V kan bäst styras med en fjärrkontroll eller radiofjärrkontroll. Fjärrstyrning är inte bara bekvämt, utan ökar framför allt arbetssäkerheten avsevärt inom byggnads-, jordbruks- och skogsbruket samt i verkstaden.

Våra 230V elvinschar kännetecknas av sin praktiska design och höga prestanda. De kraftfulla vinscharna med 230 volt når lyfthöjder på sex till tolv meter och kan lyfta mellan 250 kg och 600 kg.

Med ett praktiskt monteringsfäste kan 230-linan monteras var som helst utan problem, t.ex. i taket eller på en byggnadsställning. Med en användbar Svängbar arm kan du enkelt fästa vinschen även på runda rör.

Köp Elektrisk kabelvinsch och elektrisk lyftanordning för trådlinor på Agrarzone:

Manuell kabelvinsch & manuell kabelhiss: självförsörjande förflyttning av tunga laster med en manuell kabelvinsch

De manuella kabelvinscharna och manuella kabelhissarna på Agrarzone uppfyller de krav som ställs på en manuell kabelhiss. manuell vinsch förväntat: Mer kraft när du flyttar och drar tunga vikter och varor. Med en manuell vinsch eller hiss kan du flytta tunga föremål och laster var som helst, helt självförsörjande, utan el eller bränsle.

Men detta är inte de enda fördelarna med en manuell kabelvinsch: manuella kabelvinschar är användbara, praktiska hjälpare för ett stort antal tillämpningar, t.ex. inom jordbruk, skogsbruk och byggnadsverksamhet. Även inom terrängkörning, t.ex. för 4x4-förare, quads eller terrängfordon, och även inom båtbranschen är handdrivna vinschar populära verktyg på yachter, segelbåtar och motorbåtar.

Köp handvinsch på Agrarzone:

Köp handvinsch: Exakt manuell vinsch för många tillämpningar

Handhållen och lätt:

handvinschar från Agrarzone kombinerar perfekt funktion och design med kompakta mått och minimal vikt. Växelkonstruktionen i våra manuella repvinschar är galvaniserad och svart anodiserad. Detta gör att växlarna i våra handvinschar fungerar särskilt exakt och garanterar en smidig drift av kabeltrumman utan problem.

Våra handvinschar finns med olika längder på repen från 10 till 20 meter. Den medföljande säkerhetskranken med roterande formgjutet handtag är avtagbar, så att din handvinsch kan stuvas undan för att spara utrymme .

Du vill köpa en handvinsch, en handkabelvinsch, en lyftvinsch, en handkabelvinsch, en kabelvev och en vevvinsch, men har fortfarande några frågor? Skriv gärna till oss via vårt kontaktformulär eller kontakta oss via e-post, telefon, chatt eller WhatsApp.

Hiss: Vad är skillnaden mellan en vajerlyft och en vinsch?Numera går termerna hiss och vinsch ihop och avser alla ett verktyg som kan användas för att flytta och dra tunga varor. Om man skiljer på de två termerna kan man redan utifrån namnen avgöra skillnaden mellan en kabelvinsch och en kabelhiss: En kabelvinsch använder en trumma (vinsch) för att överföra kraft, medan en kabelhiss använder ren dragkraft, försvagad av en remskiva.

One Repvinsch är ett verktyg som används för att dra in eller ut ett rep. Den resulterande spänningen drar ett föremål. En vinsch är därför idealisk för att dra och flytta tunga laster som bilar, trädgrenar, traktorer, släpvagnar eller båtar.

Om du måste lyfta eller sänka en last, ska en motsvarande Repvinsch optimal. Med en kabelhiss kan tyngre föremål, t.ex. ett motorblock, flyttas och transporteras till önskad plats på nolltid. Trådlyft är vanligen tillverkade av tråd eller kedja och kan vara hand- eller motordrivna.

Den Manuell repvinsch inkluderar de som är utrustade med en spak eller handvev. Elektriska kedjehissar är däremot optimala för mekaniker och bilverkstäder eftersom de kan anslutas till alla vanliga eluttag. Användbara luftkedjehissar är optimala för att flytta tunga föremål på smutsiga, dammiga eller brandfarliga platser.

Dina förmåner i Agrarzone butiken

Gratis retur: Detta gäller alla paketleveranser som returneras inom 30 dagar. Du kan också returnera fraktvaror inom 30 dagar. Kostnaderna för returen med expedition ska dock betalas av kunden.

Ingen risk tack vare 30-dagars öppet köp: Om den köpta fjäderfäprodukten trots allt inte är rätt för dig kan du returnera varan till oss inom 30 dagar efter leveransen utan att ange några skäl. Vi återbetalar då hela inköpspriset.

Alla produkter uppfyller de lagstadgade säkerhetsnormerna: All vår jordbruksutrustning har testats av lagstiftaren. Alla elektrifierbara produkter, t.ex. stängsel och nät för betesmarker, är säkra för människor och djur. Detta garanteras genom att de lagstadgade säkerhetsnormerna följs.