Högklassig ridsport

En sorterad samling ridkläder är ett måste för varje hästälskare. Vi på Schnauzerl vet precis hur viktigt det är med vackra ridkläder som också är funktionella. Där tekniken kombineras med utseendet! Schnauzerl erbjuder kläder för fritids- och tävlingsridning för kvinnor, män och barn i en mängd olika stilar och mönster. Upptäck allt du behöver för att vara toppstylicerad i sadeln.

Ridkläder och ridartiklar

Våra speciella ridstrumpor COMPETITION-DUO med extra tunn Beim med förstärkt fotparti är idealiska för de varma sommardagarna. Om du föredrar att vara på den säkra sidan finns de speciella MICRO-DEO-strumporna från Acavallo®. Den inbyggda Deocell® garanterar effektiv absorption och neutralisering av svettlukt. Använd våra byxor och jackor för ridning eller i vardagen. Hästprodukterna är mångsidiga och gör att du kan klä dig med stil.
Från klassiska knäbyxor med läderklädsel till silikonklädsel och den senaste utvecklingen, t.ex. retileggins från toppmärken som BUSSE och Covalliero.

Skjortor för tävling och fritid som är tillverkade av andningsbara tyger som håller dig sval och bekväm. Modellerna för kvinnor har många detaljer som glitter och spetsinsatser för att sticka ut från mängden. Modellerna för män är enkla, diskreta och har attraktiva detaljer.

Förutom fina tillbehör som bälten, kragar, smycken och sporrar hittar du även ridhjälmar och säkerhetsvästar i många olika modeller. Alla våra ridhjälmar och västar uppfyller de föreskrivna normerna.

Ridning under alla årstider

Ridjackor är vackra, moderna och funktionella. Välj ridjackor i lätta eller vattentäta modeller och färger som tilltalar alla smaker och passar för alla årstider.

För att du inte ska behöva ge upp ridningen i kalla temperaturer hittar du värmande artiklar som softshell-ridbyxor, termiska ridstövlar och vinterridhandskar.

Du kan köpa ridkläder online till mycket förmånliga priser. Vårt sortiment är lika omfattande som exklusivt och hjälper dig att göra ett modeuttryck i hästvärlden.