Planer


Filter

Robusta presenningar för djur, lantbruk, skogsbruk och jakt

Upptäck våra högkvalitativa och slitstarka presenningar, som har utvecklats speciellt för djurhållning, jordbruk, skogsbruk och jakt. Våra presenningar erbjuder tillförlitligt skydd mot väder och vind och fungerar som ett effektivt skydd för olika områden. Oavsett om du behöver en presenning för transportskydd, för silon eller som vindskydd - vi har de rätta lösningarna för dig. Våra presenningar är tillverkade av robusta material och garanterar långvarig användning. Investera i högkvalitativa presenningar och skydda din utrustning på ett tillförlitligt sätt.

Transportskydd: säkra skydd för djur- och jordbruksbehov

Våra presenningar för transportskydd ger tillförlitligt skydd för djur- och jordbruksbehov. De skyddar din last från väder, smuts och skador under transporten. De robusta materialen i våra presenningar garanterar långvarig användning och säkerställer säker transport. Oavsett om du transporterar fodersäckar, verktyg eller andra varor - våra presenningar garanterar bästa möjliga skydd. Investera i transportskydd och undvik kostsamma skador på din last.

Silo: Effektiva skydd för lagring av jordbruksprodukter

Våra presenningar för silotäckning erbjuder effektivt skydd för lagring av jordbruksprodukter. De håller din skörd skyddad från fukt, skadedjur och UV-strålning. Silotäckningarna är hållbara och garanterar säker lagring. Med våra skydd kan du bevara kvaliteten på dina jordbruksprodukter och minimera förlusterna. Investera i silotäckningar och se till att din skörd lagras optimalt.

Vindskydd: vindavvisande presenningar för skogsbruk och jakt

Våra vindskyddande presenningar erbjuder effektivt skydd mot vinden för skogsbruk och jakt. De fungerar som ett pålitligt skydd för jakttorn, höga säten och arbetsplatser inom skogsbruket. De vindavvisande presenningarna stänger ute kyla och drag, så att du kan arbeta och jaga bekvämt. Med våra presenningar kan du skydda dig optimalt mot väder och vind och förbättra dina arbets- och jaktförhållanden. Investera i vindskyddande presenningar och gör dina aktiviteter i skogen mer behagliga.

FAQ - Presenning

FAQ - Hur tar jag hand om mina presenningar på rätt sätt?

Att ta hand om sina presenningar är viktigt för att förlänga deras livslängd. Rengör presenningarna regelbundet med vatten och ett milt rengöringsmedel. Använd inte starka eller kemiska rengöringsmedel, eftersom de kan skada materialet. Se till att presenningarna är helt torra innan du viker ihop eller förvarar dem. Vid behov kan du också behandla presenningarna med impregneringsspray för att bibehålla deras vattenavvisande egenskaper. Regelbundet underhåll säkerställer ett långsiktigt skydd av dina presenningar.

FAQ - Vilken storlek ska min presenning ha?

Storleken på din presenning beror på dina individuella behov. Mät det område du vill täcka exakt och välj en presenning som ger tillräckligt med utrymme. Se också till att presenningen kan sträckas ordentligt för att säkerställa optimalt skydd. Om du är osäker rekommenderar vi att du väljer en något större storlek för att säkerställa att presenningen täcker det önskade området. Vårt team hjälper dig gärna att välja rätt storlek.

FAQ - Hur fäster jag min presenning på ett säkert sätt?

Att fästa din presenning ordentligt är avgörande för att säkerställa ett tillförlitligt skydd. Använd öljetter eller öglor i presenningens hörn för att fästa den. Använd högkvalitativa spännband eller gummispännare för att dra åt presenningen. Se till att fästpunkterna är stabila och att presenningen är ordentligt fastsatt för att förhindra att den glider eller fladdrar. Vid behov kan du också använda ytterligare fästelement som clips eller krokar. Korrekt fastsättning säkerställer att din presenning hålls säkert på plats.