info@agrarzone.com Mån.-Tors. 8 - 17 | Fre. 8 - 12

  15 års erfarenhet | över 500 000 nöjda kunder

  30 dagars returrätt

Grindhandtag - Elstängsel


Filter

Grindhandtag för elstängsel

Ett grindhandtag i plast för elstängsel är en enkel men viktig komponent i alla elektrifierade betesstängsel.

Varför är grindhandtaget viktigt:

Grindhandtag för elstängsel gör det möjligt att öppna grinden till ditt betesstängsel på ett säkert sätt och gör det möjligt att enkelt och snabbt frigöra och haka fast grindhandtaget.

The är en viktig del av ett elstängsel, eftersom det är den viktigaste kontaktpunkten mellan lantbrukaren och stängslet. Det är den komponent som gör det möjligt för lantbrukaren att komma åt sin betesmark på ett säkert och bekvämt sätt samtidigt som djuren hålls säkra i sin inhägnad. Plastgrindhandtaget för elstängsel är särskilt utformat för att tillgodose behoven hos jordbrukare som använder elstängsel för att hålla in sin boskap.

Fördelar med grindhandtaget:

  1. En av de främsta fördelarna med plastgrindhandtaget för elstängsel är att det möjliggör en säker öppning av grinden till ditt betesstängsel. Plastgrindhandtaget är utformat så att du kan öppna och stänga grinden utan att riskera elektriska stötar. Detta innebär att du enkelt kan röra dig in och ut ur din hage utan att behöva oroa dig för din egen eller dina djurs säkerhet.
  2. En annan fördel med plastgrindhandtaget för elstängsel är att det gör det möjligt att enkelt och snabbt frigöra och haka fast grindhandtaget. Detta innebär att du snabbt och enkelt kan öppna och stänga grinden, utan att behöva ägna mycket tid åt att manipulera grindhandtaget. Detta kan vara särskilt viktigt om du har ett stort antal djur som snabbt måste flyttas in och ut ur hagen.
  3. Plastgrindhandtaget för elstängsel är också konstruerat för att möjliggöra elektrifiering av betesmarksstängslet genomgående. Spänningen kan få stängslet att slappna av, vilket kan skapa en lucka i den elektriska kretsen och äventyra dess effektivitet. Plastgrindhandtaget är konstruerat för att möjliggöra ett kontinuerligt flöde av elektriCity genom hela stängslet. Detta säkerställer att dina djur förblir säkert inneslutna i sin hage och att rovdjur hålls borta.

Kort beskrivning av grindhandtaget:

  • Tillverkad av slagtålig,
  • UV-beständig plast
  • Otroligt hållbar och tål hårda väderförhållanden.
  • Den kan motstå skador från solens strålar, regn, snö och hagel.
  • kommer att hålla länge.
  • slagtålig
  • garanterar att ditt staket förblir säkert.

är en viktig del av alla staketssystem. De finns i olika stilar och är vanligen tillverkade av UV-beständiga material för att tåla tuffa väderförhållanden. Fjäderspända grindhandtag är populära eftersom de kan absorbera stötar och ge spänning vid öppning och stängning av grindar. Grindlås är också viktiga för att se till att grinden förblir säkert stängd. När det används med elstängsel bör grindhandtaget vara konstruerat för att klara av den elektriska strömmen för att förhindra att användaren får en chock. På det hela taget är ett grindhandtag av hög kvalitet viktigt för att alla staketssystem ska fungera korrekt och vara säkra.

Dina fördelar på Agrarzone:

Fria returer: Du kan returnera alla köp inom 30 dagar, och returfraktkostnaderna är vårt ansvar.

30-dagars pengarna-tillbaka-garanti: Om du inte är nöjd kan du returnera det inom 30 dagar och få full återbetalning.

Service och rådgivning: Vår professionellt utbildade kundtjänst hjälper dig gärna med alla frågor du kan ha. Tveka inte att kontakta oss. Vi ser fram emot att höra från dig