Väggklösmöbel 77 cm x 8,5 cm i korthet:


väggskrappelare 77 cm x 8,5 cm - Det perfekta repa och klättringsalternativet för din katt

väggskrappelaren uppfyller funktionen att erbjuda din katt ett utmärkt sätt att upprätthålla daglig kloomsorg. Den är monterad på väggen och ger således ett vertikalt lekområde som den naturliga predispositionen av din katt är i höjd.

Väggskrappelaren är täckt med naturligt rep, som erbjuder en enastående yta för repor och bidrar till hälsan hos din kattklor. Det kan fästas individuellt på väggen, vare sig det är vertikalt eller horisontellt och erbjuder således flexibilitet när det gäller att anpassa sig till dess inredning.

Väggskrapan är idealisk för kattägare som vill erbjuda sina fluffiga vänner ett extra skrapalternativ i sitt befintliga spel- och avkopplingsområde. Det är också en utmärkt expansion för befintliga klättringsväggar eller väggskrapsträd, som fungerar som via ferrata eller klättringshjälp.

Översikt:

  • Naturligt rep täckt skrapkolonn
  • Vertikal eller horisontell väggmontering
  • Stöder daglig kloomsorg
  • Idealisk för att utöka klättringsväggar eller väggskrapsträd

Tekniska data:

  • Dimensioner: 77 cm x 8,5 cm
  • Längd kolumn: 74 cm
  • Material: Sisal, fast trä

leveransomfång:

1x väggskrappelare 77 cm x 8,5 cm inklusive väggmonteringsvinkel gjord av massivt trä och monteringsmaterial

faq

Vilka är de speciella egenskaperna i väggskrapan?
Väggskrapekolonnen är täckt med naturligt rep och kan fästas individuellt på väggen. Det stöder den dagliga kloomsorgen för din katt och kan också användas för att utöka befintliga klättringsväggar eller väggskrapsträd.

Hur monteras väggskrapens bensin?
Väggskrapekolonnen kan monteras vertikalt eller horisontellt på väggen. De nödvändiga väggmonteringsvinklarna gjorda av massivt trä och monteringsmaterialet ingår.

Tillverkare "Kerbl"

Kerbl - tradition möter innovation inom jordbruket

Kerbl står inte bara för årtionden av expertis inom området för djurtillbehör, utan också för en djup koppling till jordbruket. Som ett globalt företag erbjuder Kerbl ett omfattande utbud, allt från jordbruksprodukter till tillbehör för ridsport och husdjur till stall-, trädgårds- och elstängseltillbehör. Med över 50 års framgång inom djuruppfödning och djurhållning är Kerbl ständigt engagerad i att förbättra vardagen för bönder, uppfödare och djurälskare genom innovativa lösningar. Upplev Kerbls värld - där tradition och framsteg går hand i hand.

0 från 0 omdömen

Lämna gärna ett omdöme!

Dela din upplevelse av produkten med andra kunder.