DeShedder kattborste 15x4,5 cm i korthet:


Cat Fur Hair Remover 15x4.5cm - för en hälsosam och välskept päls

cats päls hårborttagare är ett vårdinstrument av hög kvalitet som var speciellt utvecklad för att ta bort dött pälshår och lösa underskurna. Denna vård hjälper till att hålla din katt päls frisk, glänsande och ren.

Oavsett din kattens pälslängd är denna pälshårborttagare idealisk. Det skadar inte ett friskt topphår, så att den naturliga skönheten och vitaliteten hos din katt bevaras.

Den ergonomiskt formade designen med sidogummi lamella säkerställer optimal hantering och bekväm applicering. Den kompakta storleken på 15x4,5 cm gör det enkelt att lagra och transportera, perfekt för daglig vård för din katt hemma och när du är på språng.

Översikt:

  • tar bort dött pälshår och lös underwool
  • Lämplig för alla pälslängder
  • Ingen skada på det friska topphåret
  • Ergonomiskt format handtag med sidogummilamella

Tekniska data:

  • Storlek: 15x4,5 cm
  • Material: Plast och metall

leveransomfång:

1x kattpälshårborttagare 15x4,5 cm

faq

Hur använder jag optimalt kattens hårborttagare?
Borsta försiktigt genom din katt för att ta bort dött pälshår och lösa underrock. Se till din katt för en avslappnad atmosfär.

Kan pälshårborttagaren skada mitt kattens övre hår?
Nej, pälshårborttagaren är utformad så att det inte skadar din kattens friska topp.

Tillverkare "Kerbl"

Kerbl - tradition möter innovation inom jordbruket

Kerbl står inte bara för årtionden av expertis inom området för djurtillbehör, utan också för en djup koppling till jordbruket. Som ett globalt företag erbjuder Kerbl ett omfattande utbud, allt från jordbruksprodukter till tillbehör för ridsport och husdjur till stall-, trädgårds- och elstängseltillbehör. Med över 50 års framgång inom djuruppfödning och djurhållning är Kerbl ständigt engagerad i att förbättra vardagen för bönder, uppfödare och djurälskare genom innovativa lösningar. Upplev Kerbls värld - där tradition och framsteg går hand i hand.

0 från 0 omdömen

Lämna gärna ett omdöme!

Dela din upplevelse av produkten med andra kunder.