BUSSE Bältesväska RIO Marin i korthet:


buss bältespåse rio - ett måste -ha tillbehör för sport och fritid

busse -bältespåsen Rio är ett oundgängligt tillbehör för sport och fritid. Det erbjuder en praktisk lagringsplats för sina viktigaste föremål, oavsett dina kläder. Deras huvudfunktion är att hålla dina viktigaste objekt till hands och säkert medan du har händerna fria.

Bältespåsen erbjuder ett antal speciella egenskaper och fördelar. Deras storlek och form erbjuder tillräckligt med lagringsutrymme utan att applicera. Den är utrustad med ett längdjusterbart stödbälte, som är försedd med ett PVC-snäpplås. Detta gör att du kan bära påsen runt höften eller över axeln.

busse bältespåse rio har ett litet inre fack och ett separat yttre fack med blixtlås som är idealisk för mobiltelefon eller kontanter. Den har också vadderade ytterväggar som erbjuder ytterligare skydd för sina föremål.

Väskan är gjord av robust och enkelt polyestermaterial, som är känt för både dess hållbarhet och för dess enkla rengöring.

Översikt:

  • Must-Have Accessoire för Sports & Freizeit
  • Storlek och form erbjuder tillräckligt med lagringsutrymme utan att applicera
  • Längdjusterbar stödrem med PVC Snap Lock
  • Litet inre fack och separat yttre fack med blixtlås
  • vadderade ytterväggar
  • Tillverkad av stabilt, enkelt polyestermaterial

Tekniska data:

  • Material: stabilt, enkelt polyestermaterial
  • Stödrem: Kan justeras i längd med PVC Snap Lock

leveransomfång:

1x bussar Belt Bag Rio

faq

Vilka specialegenskaper erbjuder Belt Belt Bag Rio?
Busse Belt Bag Rio erbjuder tillräckligt med lagringsutrymme utan att applicera, en längdjusterbar rem med PVC-snäpplås, en liten inre inre fack och ett separat yttre fack med blixtlås, vadderade ytterväggar och det är tillverkat av stabilt, enkelt polyestermaterial.

för vem är riobussens bältespåse särskilt lämplig?
Busse Belt Bag Rio är idealisk för aktiva människor som har en säker, bekväm och praktisk plats att lagra sina viktigaste inom sport- och fritidsaktiviteter behöver föremål.

Tillverkare "BUSSE"

BUSSE Ridsport onlinebutik

BUSSE är känt för högkvalitativa och funktionella hästprodukter för erfarna Ryttare. Oavsett om det handlar om Busse ridstövlar, sadlar, hästtäcken eller Wildhorn Western-sadelkuddar samt knutna halster hittar du ett stort urval av BUSSE ridartiklar i vår Hästbutik. Bläddra igenom våra kategorier och upptäck BUSSE:s exklusiva Ridsportsortiment.

Letar du efter rätt hästfoder? I vår hästfoderbutik hittar du högkvalitativt hästfoder från regionen som T.Ex. Siglhorse och Leimüller samt ekologiskt hästfoder från Göweil.

0 från 0 omdömen

Lämna gärna ett omdöme!

Dela din upplevelse av produkten med andra kunder.