BUSSE Vinterhandskar FINN C_S svart i korthet:


busse vinterhandskar Finn - extremt bekväma fingerhandskar för kalla dagar

Bussens vinterhandskar på är extremt bekväma fingerhandskar, gjorda av särskilt mjukt och uppvärmningsfunktionellt material. De är perfekta för ryttare som inte vill göra utan komfort ens på kalla dagar.

Handskarna kännetecknas av deras utmärkta passform, dessutom förstärkt av deras extraordinära elasticitet. Den mjuka, värmande fleecelining inuti försäkrar inte bara värmen, utan ökar också komforten.

bussar Vinterhandskar Finn har knoppar i hela interiören för ett säkert handtag, ytterligare antislipförstärkningar säkerställer säker hantering av tyglarna. Dessutom erbjuder handskarna en elastisk manschett med ett kardborrfäste på handleden för en perfekt plats. Materialet består av 92% polyester och 8% elastan, förstärkningarna är gjorda av 100% polyuretan och fodret är 100% polyester. < /p>

Översikt:

  • Extremt bekväma fingerhandskar av mjukt och uppvärmningsfunktionellt material
  • Mycket bra passform genom extraordinär elasticitet
  • Mjuk, värmande fleecelining
  • Knopp i hela interiören för säkert handtag
  • Ytterligare antislipförstärkningar
  • Elastiska manschetter med kardborrfäste på handleden
  • Material: 92% polyester, 8% Elasthan
  • Materialförstärkningar: 100% polyuretan
  • Materialfoder: 100% polyester

Tekniska data:

  • Material: 92% polyester, 8% Elasthan
  • Materialförstärkningar: 100% polyuretan
  • Materialfoder: 100% polyester

leveransomfång:

1x bussar Vinterhandskar Finn

faq

Vilka speciella egenskaper har bussarna att vinterhandskar har?
Bussarna Vinterhandskar Finn är extremt bekväma fingerhandskar gjorda av särskilt mjukt och uppvärmningsfunktionellt material. De har en mycket bra passform med extraordinär elasticitet och mjuk, värmande fleecelining. De är utrustade med knoppar i hela inre för ett säkert handtag och ytterligare antislipförstärkningar. Du har en elastisk manschett med kardborrfäste på handleden. Materialet består av 92% polyester och 8% elastan, förstärkningar av 100% polyuretan och fodret tillverkat av 100% polyester.

för vem är bussens vinterhandskar Finn särskilt lämpliga?
Bussarna Vinterhandskar Finn är särskilt lämpliga för åkare som också behöver hög bärande komfort och säker hantering av tyglarna även på kallt kallt dagar. Din värmande mat och den utmärkta passformen gör dig till ett idealiskt val för komfort och prestanda på vintern.

Tillverkare "BUSSE"

BUSSE Ridsport onlinebutik

BUSSE är känt för högkvalitativa och funktionella hästprodukter för erfarna Ryttare. Oavsett om det handlar om Busse ridstövlar, sadlar, hästtäcken eller Wildhorn Western-sadelkuddar samt knutna halster hittar du ett stort urval av BUSSE ridartiklar i vår Hästbutik. Bläddra igenom våra kategorier och upptäck BUSSE:s exklusiva Ridsportsortiment.

Letar du efter rätt hästfoder? I vår hästfoderbutik hittar du högkvalitativt hästfoder från regionen som T.Ex. Siglhorse och Leimüller samt ekologiskt hästfoder från Göweil.

0 från 0 omdömen

Lämna gärna ett omdöme!

Dela din upplevelse av produkten med andra kunder.